Autonvuokraus Porto Alegre, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Porto Alegre, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Porto Alegre, RS, Brasilia
12. joulukuu — 19. joulukuu
Sama palautus
Porto Alegre, RS, Brasilia
su 12/12
Keskipäivä
su 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Porto Alegre: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Porto Alegre, Brasilia
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Hinta-laatusuhde

9,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Porto Alegre, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Porto Alegre Salgado Filho lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Porto Alegre

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 365 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Porto Alegre.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Porto Alegre noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Porto Alegre. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Porto Alegre, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Porto Alegre. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Porto Alegre valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Porto Alegre, Brasilia?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Porto Alegre tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Porto Alegre kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Porto Alegre ajat.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Porto Alegre?

Kun vuokraat autoa kaupungista Porto Alegre, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 22 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Passat 27 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja kaupungista Porto Alegre niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 €/pvä ja Volkswagen Passat hintaan 11 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Porto Alegre?

Tällä hetkellä vuokraamolla Unidas on malli BMW 3 Series Touring tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Porto Alegre keskimääräiseen 56 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että BMW 3 Series Touring vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Porto Alegre voi muuttua pikaisesti.Vuokraamosta Unidas löytyy myös muita Luksus vuokra-autoja kaupungista Porto Alegre jos satutkin muuttamaan mieltäsi BMW 3 Series Touring suhteen. Esimerkiksi Audi A4 on saatavilla kaupungista Porto Alegre vuokraamosta Unidas.

Millainen sää on kohteessa Porto Alegre, Brasilia kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Porto Alegre on 23 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Porto Alegre.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Kaupungissa Porto Alegre on yleensä lämmintä joulukuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Aloita matkan suunnittelu - Porto Alegre