Halvat lennot München Portland

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

München-Portland lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille München-Portland

Suora lento

Ei yhtään
München - Portland reitille ei ole suoria lentoja. München - Portland ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille München - Portland

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Portland?

Marraskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä München - Portland on marraskuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata München - Portland lento?

36 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille München - Portland on noin 36 päivää ennen lähtöä

 • Reitin München Franz Josef Strauss-Portlandin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Portlandin kansainvälinen lentoasema on 8685,1 km päässä kohteesta München Franz Josef Strauss.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet München Franz Josef Strauss lentokenttä lento kohteeseen Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni München - Portland lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen München - Portland lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille München - Portland joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille München - Portland tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille München - Portland?

Kun kaikki mahdolliset München - Portland lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan München - Portland lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Portland, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin München - Portland lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Portland

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.