Halvat lennot New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä Barcelonaan

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Barcelona lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Barcelona

Lyhyin lentoaika

6t 45m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Barcelona on 6t 45m.
Suoria lentoja New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Barcelona?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona on helmikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona lento?

60 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona on noin 60 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Barcelona?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona liikennöidään 12 viikossa. Yleisin lentojen lähtöaika on 16:00, ja 62 % lennoista lähtee illalla.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Barcelona?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Barcelona liikennöidään 87 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo sunnuntai, ja 18 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Barcelona etäisyys lentäen?

  Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Barcelona välinen etäisyys on noin 6149,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Barcelona hinnat?

  lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Barcelona hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Barcelona?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Barcelona varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Barcelona?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Barcelona matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni New York - Barcelona lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan New York - Barcelona lennon.

Voinko löytää lentoja reitille New York - Barcelona joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr New York - Barcelona ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille New York - Barcelona?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Barcelona kohteesta New York. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan New York - Barcelona lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille New York - Barcelona niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Barcelona lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.