Halvat lennot Helsinki Sámos alk. 214 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Sámos lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Sámos

Lyhyin lentoaika

36t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Sámos on 36t 55m.
Helsinki - Sámos ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Samos lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Sámos

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Sámos?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Sámos?

Keskipäivällä. Helsinki - Sámos lennot ovat noin 47 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Sámos?

Aegean Airlines. Aegean Airlines on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Sámos reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Sámos reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Samos. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Samos ja saat parhaat Helsinki - Sámos lentohinnat

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Sámos

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Sámos momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Aegean AirlinesHintaalk. 190 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,2
157 arvostelua
Etsi Aegean Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Samos etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Samos lento kestää noin 2493,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Samos lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Samos lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Samos lentokenttä?

  joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Samos lentokenttä lentoa osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Samos lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Samos lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Samos lentokenttä?

  Samos lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Samos lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Samoksen Pohjois-Egean-saarilla?

Helsingin lentokentän etu on se, ettei se ole liian suuri. Lentokentällä on helppo liikkua ja siellä on vain kaksi terminaalia, jotka ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Lentokentällä on harvemmin suuria ruuhkia, joten aikaa ei tarvitse varata kohtuuttomasti ennen lentoa. Turvatarkastus sujuu melko nopeasti ja lähtöselvitys on mahdollista tehdä jo ennen lentoa lentoyhtiön kotisivuilla. Helsinki-Vantaan lentokentällä on monipuolinen ravintola- ja kahvilatarjonta, jotka tarjoavat niin pientä purtavaa kuin täyttävämpääkin ruokaa. Lentokentällä on myös monia myymälöitä, joissa matkustajat voivat tehdä edullisia ostoksia matkustaessaan ulkomaille. Helsinki-Vantaan lentokentällä on mukava viettää aikaa, vaikka välilasku olisikin pidempi, koska kentällä on laaja valikoima myymälöitä ja monia kahviloita, joissa on mukava istua ennen lentoa. Pohjois-Egean-saarten lentokenttä, Samos Airport, on pieni lentokenttä, jossa ensikertalaisenkin on helppo matkustaa. Lentokentällä on hyvät peruspalvelut. Lentokentällä on pari kahvilaa, joissa on mukava viettää aikaa ennen lentoa. Lentokentällä on myös DutyFree-myymälä, jossa matkustajat voivat tehdä ostoksia matkustaessaan ulkomaille. Lentokentälle ei kuitenkaan kannata varata kohtuuttomasti aikaa ennen lentoa, koska kenttä on pieni ja turvatarkastus sekä lähtöselvitys sujuvat useimmiten melko nopeasti.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Samos-Pohjois-Egean-saarilla?

Helsingissä paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin on ehdottomasti juna. Juna kulkee joka päivä aina varhaisesta aamusta yömyöhään. Juna kulkee Helsinki-Vantaan lentokentän ja Helsingin päärautatieaseman väliä tiheään tahtiin. Väliä liikennöi useampi juna, toiset junat pysähtyvät kaikilla asemilla ja kyytiin voi hypätä myös Vantaan pysäkeiltä. Toiset junat pysähtyvät vain muutamalla pysäkillä, jolloin matka taittuu melko nopeasti. Junaliput ovat myös edullisia. Itä-Helsingistä matkustettaessa bussi voi olla parempi vaihtoehto. Bussit numeroilla 470 ja 561 liikennöivät Itä-Helsingin suunnan ja lentokentän väliä. Bussit kulkevat Itäkeskukseen ja Mellunmäkeen. Bussilla matkustettaessa on kuitenkin hyvä varautua liikenneruuhkiin, jolloin matka-aika voi olla paljon odotettua pidempi. Bussit voivat myös olla kiireiseen aikaan täynnä muitakin matkustajia. Mukavin ja vaivattomin tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin on tietenkin taksi. Taksin voit napata helposti lentokentän tulo-aulan ulkopuolelta. Taksilla pääset haluamaasi osoitteeseen nopeasti ja vaivatta. Taksi on myös paljon hintavampi kuin bussi tai juna. Samosksen Pohjois-Egean saarilla paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin on taksi. Taksit palvelevat vuorokauden ympäri ja lähtevät heti lentokentän tulo-aulan terminaalin ulkopuolelta. Taksit eivät ole kovinkaan kalliita ja vievät sinut suoraan haluamaasi osoitteeseen. Lentokentän ja kaupungin väliä kulkee myös julkinen bussi, mutta ne kulkevat melko harvoin.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Samoksen Pohjois-Wgean-saarilla?

Pohjois-Egean saarilla on paljon nähtävää ja paras tapa kokea saari on ehdottomasti auto. Auton voi vuokrata jo lentokentältä. Samoksen saari vetää matkailijoita puoleensa erityisesti kauniiden rantojensa ja upeiden luonnon maisemiensa ansiosta. Saaren pääkaupunki on Vathi, mutta autolla pääset helposti moniin meren rantakyliin kuten Kokkariin, Pythagorioniin, Karlovassiin ja Heraioniin. Samoksen saarella on todella laaja valikoima kyliä, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Rannikon varrella on niin matkailukyliä kuin perinteisempiäkin kyliä. Jotta voit kokea Samoksen saaren ja sen kylät, on auton vuokraaminen paras tapa matkustaa saarella. Kreikassa tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, mutta saarilla ajaminen voi olla haastavampaa. Kreikan saarilla teillä on yleensä yksi viiva per suunta ja tiet voivat olla myös hyvin tuulisia. Autolla kannattaa ajaa hitaasti ja noudattaa nopeusrajoituksia. Auton vuokraaminen on kuitenkin hyvin yleistä matkailijoiden keskuudessa ja ajaminen on turvallista, kun noudattaa liikennesääntöjä.


Vastaavia ​​Helsinki - Sámos lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Sámos vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Sámos lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Sámos lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Sámos joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Sámos tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Sámos?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Sámos tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Sámos lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Helsinki - Sámos lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sámos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.