Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki Pietari alk. 167 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Halvat reitin Helsinki - Pietari (HEL - LED) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Pietari

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Pietari reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Pietari ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Pietari

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Helsinki - Pietari reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Pietari Pulkovo. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Pietari Pulkovo ja saat parhaat Helsinki - Pietari lentohinnat

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Pietari Pulkovo etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Pietari Pulkovo välinen etäisyys on 300,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pietari Pulkovo lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pietari Pulkovo lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pietari Pulkovo lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pietari Pulkovo lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pietari Pulkovo lentokenttä?

  Pietari Pulkovo lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Pietari Pulkovo lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Pietari?

Ehdottomasti vaivattomimmin Helsingistä Pietariin pääsee Finnairilla, joka lentää reittiä suoraan. Suoria Helsinki– Pietari-lentoja on tarjolla joka päivä ja lentoaika on vain yksi tunti. Myös muut lentoyhtiöt liikennöivät reittiä, mutta niiden lennot sisältävät välilaskun, mikä nostaa lentoaikaa huomattavasti. Halutessasi voit ostaa Finnairin lisäksi lentoliput Helsingistä Pietariin Aeroflotilta, S7 Airlinesilta, airBalticilta, Czech Airlinesilta, Belavialta, Lufthansalta, British Airwaysilta, Turkish Airwaysilta, SAS:lta ja Smartwingsilta.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin lentokenttä – viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentokenttä – sijaitsee Vantaalla, noin 18 km päässä Helsingistä. Lentokentälle pääsee hyvin niin Helsingistä kuin muualtakin päin Suomea. Helsingin keskustasta lentokentälle kulkee useita eri julkisen liikenteen toimijoita. Sinne liikennöivät HSL:n linja-autot 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussi sekä lähijunat I ja P. Matkan voi toki kulkea myös taksilla tai omalla autolla. Oman auton voi pysäköidä lentokentällä pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, pääset lentokentälle kotikaupungistasi riippuen junalla ja/tai linja-autolla. Reitteihin ja aikatauluihin voit tutustua Matkahuollon ja VR:n kotisivuilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Pietarissa?

Helsinki–Pietari-lennot laskeutuvat Pulkovon kansainväliselle lentoasemalle. Se sijaitsee noin 16 km Pietarin keskustasta etelään ja on yksi Venäjän vilkkaimmista lentokentistä. Terminaaleja on kaksi: Pulkovo 1 on kotimaanterminaali ja Pulkovo 2 on ulkomaanterminaali. Lentokentältä pääsee keskustaan linja-autolla, ja ne pysähtyvät ulkomaanterminaalin edessä. Airport Express liikennöi reitillä noin 20–30 min välein. Sillä pääsee keskustan metroasemille, Moskovskayaan, Tekhnologichesky Institutiin ja Pushkinskayaan. Airport Expressin lisäksi myös linja-autolinjat 13 ja 39 liikennöivät lentokentältä keskustaan, Moskovskayan metroasemalle. Lisäksi voit kulkea matkan taksilla. Takseja löytyy hyvin heti tuloaulan edestä. Yksi vaihtoehto on myös auton vuokraaminen. Tuloaulasta löytyy useiden autovuokraamoiden palvelutiskejä.

Kuinka kauan Helsinki–Pietari-lento kestää?

Lennot Helsingistä Pietariin ovat todella nopea tapa päästä kaupunkiin. Suorat lennot Helsingistä Pietariin kestävät vain tunnin ja niitä lennetään joka päivä. Reittiä liikennöi kotimainen Finnair. Muilla lentoyhtiöillä lennot Helsingistä Pietariin sisältävät välilaskun. Tämä lisää lentoaikaa huomattavasti. Nopein välilaskullinen lento on airBalticilla, jonka lentoaika on 3 h 20 min ja välilasku Riikassa. Voit myös lentää Finnairilla Tukholmaan ja jatkaa matkaa S7 Airlinesilla. Lentoaika on tällöin 3 h 30 min. Nopeisiin vaihtoehtoihin kuuluu myös Belavian lento, jossa välilasku on Minskissä ja lentoaika on kokonaisuudessaan 3 h 45 min.

Tarvitaanko Pietariin passia/viisumia?

Tarvitset Pietarin matkallesi viisumin. Viisumia voi hakea joko suomalaisen matkatoimiston kautta tai Venäjän Helsingissä sijaitsevasta viisumikeskuksesta. Viisumia hakiessasi sinulla tulee olla mukanasi seuraavat asiakirjat: allekirjoitettu hakemuskaavake, passi, alle puoli vuotta vanha passikuva sekä todistus vakuutusyhtiöltä matkavakuutuksesi voimassaolosta. Varaa viisumin hakemiseen riittävästi aikaa. Sen saaminen kestää tavallisesti noin kaksi viikkoa. Pikakäsittelymaksulla voit saada viisumin hieman nopeammin. Sinulla tulee olla Pietarin matkallasi mukana myös passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Huomioi, että myös lapsilla tulee olla mukana oma passi.


 • Kanaalien ja jokien halkomaa Pietaria kutsutaan myös Pohjolan Venetsiaksi. Kaupungin historia ulottuu vuoteen 1703, jolloin Pietari Suuri perusti kaupungin. Nykynimensä lisäksi kaupunki on tunnettu myös Petrogradina ja Leningradina. Nykyään kaupunki on monin tavoin koko Venäjän kulttuurielämän keskus.
 • Kaupungin kaunis historiallinen keskusta on nimetty Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Keskustasta löytyy muun muassa lukuisia näyttäviä kirkkoja, kuten Iisakin kirkko, Verikirkko ja Kazanin katedraali.
 • Yksi Pietarin suosituimmista nähtävyyksistä on Eremitaasi, joka kuuluu maailman suurimpien taide- ja kulttuurihistoriallisten museoiden joukkoon. Osana Eremitaasia on myös Talvipalatsi, Venäjän keisarien entinen asuinpaikka, joka valmistui vuonna 1762. Eremitaasin valtavaan näyttelyesineiden kokoelmaan kuuluu lähes kolme miljoonaa esinettä, jotka ovat esillä lähes 400 näyttelysalissa. Museoon tutustumiseen kannattaa siis varata aikaa!
 • Pietarissa on kattava joukkoliikenneverkosto, joka koostuu metrosta, lähijunista, raitiovaunuista, linja-autoista ja johdinautoista. Lisäksi kaupungissa on yksityinen minibussiliikenne. Metro on kulkuvälineistä kätevin ja luotettavin. Linja-autolla matkustaminen voi sen sijaan olla haastavaa, jos et osaa venäjää.

Vastaavia ​​Helsinki - Pietari lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Pietari vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Pietari lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Pietari lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Pietari joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Pietari voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Pietari?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Pietari lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Pietari lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Pietari on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pietari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Venäjällä

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Pietariin
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.