Halvat lennot Helsinki - Pietari

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 25/9
la 2/10

Helsinki-Pietari lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Pietari
Paras löydetty hinta112 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Pietari viimeisten 72 tunnin aikana on 112 €
Lyhyin lentoaika1t 00mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Pietari on 1t 00m.
Suora lentosuSuoria lentoja Helsinki - Pietari reitille lennetään sunnuntai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Finnair.
Lentokentät kohteessa Pietari1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Pietari: Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema (LED)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Pietari

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pietari?

tammikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Pietari on tammikuu ja kallein kesäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Pietari?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Pietari?

aamulla

Helsinki - Pietari lennot ovat noin 20 % kalliimpia illalla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pietari?

Finnair

Finnair ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pietari reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Pietari reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Pietari lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Pietari lento?

46 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Pietari on noin 46 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Pietari

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Pietari lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LEDPietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Pietari

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Pietari, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LEDPietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Pietari

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Pietari momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 89 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1
airBaltic
Hintaalk. 129 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Finnair ja airBaltic.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on 300,0 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 1t 00m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Pietari?

Ehdottomasti vaivattomimmin Helsingistä Pietariin pääsee Finnairilla, joka lentää reittiä suoraan. Suoria Helsinki– Pietari-lentoja on tarjolla joka päivä ja lentoaika on vain yksi tunti. Myös muut lentoyhtiöt liikennöivät reittiä, mutta niiden lennot sisältävät välilaskun, mikä nostaa lentoaikaa huomattavasti. Halutessasi voit ostaa Finnairin lisäksi lentoliput Helsingistä Pietariin Aeroflotilta, S7 Airlinesilta, airBalticilta, Czech Airlinesilta, Belavialta, Lufthansalta, British Airwaysilta, Turkish Airwaysilta, SAS:lta ja Smartwingsilta.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin lentokenttä – viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentokenttä – sijaitsee Vantaalla, noin 18 km päässä Helsingistä. Lentokentälle pääsee hyvin niin Helsingistä kuin muualtakin päin Suomea. Helsingin keskustasta lentokentälle kulkee useita eri julkisen liikenteen toimijoita. Sinne liikennöivät HSL:n linja-autot 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussi sekä lähijunat I ja P. Matkan voi toki kulkea myös taksilla tai omalla autolla. Oman auton voi pysäköidä lentokentällä pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, pääset lentokentälle kotikaupungistasi riippuen junalla ja/tai linja-autolla. Reitteihin ja aikatauluihin voit tutustua Matkahuollon ja VR:n kotisivuilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Pietarissa?

Helsinki–Pietari-lennot laskeutuvat Pulkovon kansainväliselle lentoasemalle. Se sijaitsee noin 16 km Pietarin keskustasta etelään ja on yksi Venäjän vilkkaimmista lentokentistä. Terminaaleja on kaksi: Pulkovo 1 on kotimaanterminaali ja Pulkovo 2 on ulkomaanterminaali. Lentokentältä pääsee keskustaan linja-autolla, ja ne pysähtyvät ulkomaanterminaalin edessä. Airport Express liikennöi reitillä noin 20–30 min välein. Sillä pääsee keskustan metroasemille, Moskovskayaan, Tekhnologichesky Institutiin ja Pushkinskayaan. Airport Expressin lisäksi myös linja-autolinjat 13 ja 39 liikennöivät lentokentältä keskustaan, Moskovskayan metroasemalle. Lisäksi voit kulkea matkan taksilla. Takseja löytyy hyvin heti tuloaulan edestä. Yksi vaihtoehto on myös auton vuokraaminen. Tuloaulasta löytyy useiden autovuokraamoiden palvelutiskejä.

Kuinka kauan Helsinki–Pietari-lento kestää?

Lennot Helsingistä Pietariin ovat todella nopea tapa päästä kaupunkiin. Suorat lennot Helsingistä Pietariin kestävät vain tunnin ja niitä lennetään joka päivä. Reittiä liikennöi kotimainen Finnair. Muilla lentoyhtiöillä lennot Helsingistä Pietariin sisältävät välilaskun. Tämä lisää lentoaikaa huomattavasti. Nopein välilaskullinen lento on airBalticilla, jonka lentoaika on 3 h 20 min ja välilasku Riikassa. Voit myös lentää Finnairilla Tukholmaan ja jatkaa matkaa S7 Airlinesilla. Lentoaika on tällöin 3 h 30 min. Nopeisiin vaihtoehtoihin kuuluu myös Belavian lento, jossa välilasku on Minskissä ja lentoaika on kokonaisuudessaan 3 h 45 min.

Milloin on paras aika matkustaa Pietariin

Pietarin ilmasto on hyvin samankaltainen kuin Etelä-Suomen rannikkoalueilla. Säiden puolesta paras matkustusaika onkin kesällä, aina toukokuusta syyskuuhun. Kaupungin nähtävyyksiin, kulttuuritapahtumiin ja ostosmahdollisuuksiin pääsee toki tutustumaan ympäri vuoden. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että talvisin lämpötilat laskevat pakkasen puolelle ja kaupungin kanaalien tuoma viima vahvistaa pakkasen purevuutta entisestään. Kannattaa siis ottaa mukaan kunnon talvivaatteet. Halvat lennot Helsingistä Pietariin voi löytää ympäri vuoden, etenkin jos on ajoissa liikkeessä.

Tarvitaanko Pietariin passia/viisumia?

Tarvitset Pietarin matkallesi viisumin. Viisumia voi hakea joko suomalaisen matkatoimiston kautta tai Venäjän Helsingissä sijaitsevasta viisumikeskuksesta. Viisumia hakiessasi sinulla tulee olla mukanasi seuraavat asiakirjat: allekirjoitettu hakemuskaavake, passi, alle puoli vuotta vanha passikuva sekä todistus vakuutusyhtiöltä matkavakuutuksesi voimassaolosta. Varaa viisumin hakemiseen riittävästi aikaa. Sen saaminen kestää tavallisesti noin kaksi viikkoa. Pikakäsittelymaksulla voit saada viisumin hieman nopeammin. Sinulla tulee olla Pietarin matkallasi mukana myös passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Huomioi, että myös lapsilla tulee olla mukana oma passi.


  • Kanaalien ja jokien halkomaa Pietaria kutsutaan myös Pohjolan Venetsiaksi. Kaupungin historia ulottuu vuoteen 1703, jolloin Pietari Suuri perusti kaupungin. Nykynimensä lisäksi kaupunki on tunnettu myös Petrogradina ja Leningradina. Nykyään kaupunki on monin tavoin koko Venäjän kulttuurielämän keskus.
  • Kaupungin kaunis historiallinen keskusta on nimetty Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Keskustasta löytyy muun muassa lukuisia näyttäviä kirkkoja, kuten Iisakin kirkko, Verikirkko ja Kazanin katedraali.
  • Yksi Pietarin suosituimmista nähtävyyksistä on Eremitaasi, joka kuuluu maailman suurimpien taide- ja kulttuurihistoriallisten museoiden joukkoon. Osana Eremitaasia on myös Talvipalatsi, Venäjän keisarien entinen asuinpaikka, joka valmistui vuonna 1762. Eremitaasin valtavaan näyttelyesineiden kokoelmaan kuuluu lähes kolme miljoonaa esinettä, jotka ovat esillä lähes 400 näyttelysalissa. Museoon tutustumiseen kannattaa siis varata aikaa!
  • Pietarissa on kattava joukkoliikenneverkosto, joka koostuu metrosta, lähijunista, raitiovaunuista, linja-autoista ja johdinautoista. Lisäksi kaupungissa on yksityinen minibussiliikenne. Metro on kulkuvälineistä kätevin ja luotettavin. Linja-autolla matkustaminen voi sen sijaan olla haastavaa, jos et osaa venäjää.