Autonvuokraus Pietari, Venäjä

Haussa halpa vuokra-auto Pietari, Venäjä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pietari, SPE, Venäjä
24. lokakuu — 31. lokakuu
Sama palautus
Pietari, SPE, Venäjä
su 24/10
Keskipäivä
su 31/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Pietari: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pietari, Venäjä
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
8 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pietari, Venäjä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pietari

234 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Pietari momondon avulla ajankohtana lokakuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pietari noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Pietari. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Pietari autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pietari, Venäjä?

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Pietari tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Pietari kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Pietari ajat.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pietari?

Keskimääräiseen hintaan 29 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 14 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Pietari on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen Polo vuokraaminen kaupungissa Pietari keskimääräiseen hintaan 28 €/pvä (13 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Millainen sää on kohteessa Pietari, Venäjä kuukauden lokakuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Pietari kuukauden lokakuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Pietari kuukauden lokakuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Pietari autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Pietari vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Volkswagen Polo tai Hyundai i10.

Onko sää kaupungissa Pietari samanlainen kuin muualla Pietari (kaupunki) alueella?

Ilmasto alueella Pietari (kaupunki) kuukauden lokakuu aikana on yleensä 5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Pietari lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Venäjä

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Moskova, Samara ja Rostov-na-Donu eri puolilla Venäjä

Aloita matkan suunnittelu - Pietari