Loma-asunnot Pietarissa, Venäjän

Etsi loma-asuntotarjoukset  4051 Pietarissa, [1,place:'genitive']

Pietari, Pietari (kaupunki), Venäjä
29. marraskuu — 30. marraskuu2
to 30/11
ma 4/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja

Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Suositut loma-asunnot kohteessa Pietari

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Pietari
Hinta
€15
€118
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Pietari kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Pietari majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Pietari

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Pietari
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
33 %odotettu hintojen lasku
45 %odotettu hinnannousu

Hinta

30 € - 83 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
30 €
63 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pietari

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Pietari

Loma-asunnot kaupungissa Pietari, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Pietari loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Pietari loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Pietari

Alin loma-asunnon hinta

10 €
Halvin hinta huoneelle Pietarissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 10 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Angel Hotel.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Pietari

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Pietari

Mitkä Pietarin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Pietari on täynnä klubeja sekä baareja ympäri kaupunkia, joten juhlia etsiskelevän ei tarvitse lähteä kauas keskustasta. Varaa siis Pietarin loma-asunto keskustan tuntumasta - hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Nevsky Grand Apartments tai Apartments Letto. Nevskiy Prospekt on Pietarin yksi isoimmista kaduista ja tämän kadun varrella sekä poikkikaduilla on useita erilaisia vaihtoehtoja heille, jotka jaksavat juhlia vaikka aamuun asti. Fontanka-joen kummaltakin puolelta löytyy legendaarisia klubeja kuten Rossi’s Club ja Fish Fabrique. Rossi's Club on yksi kaupungin vanhimmista ja suosituimmista yökerhoista, josta löytyy tilava baari, stand up- esityksiä, livemusiikkia ja kaupungin parhaat DJ:t. Fish Fabriquella on boheemi maine ja baarin yleisö on monipuolista. Baari on myös turistien suosima ja siellä voit kuulla joitakin kaupungin parhaista rock-keikoista. Lähellä keskustaa on Vasileostrovskin ja Petrogradskin saaret, joissa on vilkas yöelämä. Saarien Résident Bar on yksi Venäjän parhaista ja suosituimmista yökerhoista, joka ehdottomasti tulee kokea. Ota huomioon, että saarille vievät sillat nostetaan yöksi ylös, joten saarelta ei ole pääsyä keskustaan muutamaan tuntiin.

Missä Pietarissa on paras loma-asunto perheille?

Pietari ei ehkä ole ensisijaisin kohde perhelomalle, onhan kaupunki tunnettu taiteesta, historiasta ja arkkitehtuurista. Pietarissa on kuitenkin varsinkin kesäisin valtavasti toimintaa ja aktiviteetteja lapsille. Perheiden kannattaa varata loma-asunto Pietarista läheltä keskustaa olevilta Vasileostrovskin ja Petrogradskin saarilta. Hyviä majapaikkoja ovat esimerkiksi Art-Loft Apartments. Petrogradskin saarelta löytyy Venäjän toiseksi suurin eläintarha Leningrad Zoo, joka on perustettu jo vuonna 1865. Eläintarhassa voi ihailla tuhansia eläimiä, joista osaa et ole varmasti edes nähnyt toisissa eläintarhoissa. Nähtävää siis riittää kaiken ikäisille. Saaren pohjoispuolella on Krevstoskyn saari, jonka huvipuistosta löytyy varmasti tekemistä koko päiväksi. Vasileostrovskin saarella on yksi lasten suosituimmista museoista - eläintieteellinen museo - jossa voi ihastella muun muassa mammutteja. Pietarista löytyy myös lukuisia kauniita puistoja, puutarhoja ja leikkikenttiä. Tämän kaiken lisäksi Venäjällä on pitkät, ylpeät perinteet nukketeatterissa ja sirkusesityksissä. Erinomainen Bolshoy-nukketeatteri on tuottanut ihan innovatiivisia esityksiä vuosikymmenten ajan - yksi klassikoista on Pikku Prinssi. Sirkusesityksistä ehdoton on Pietarin valtion sirkus, joka on perinteinen sirkus eläimineen ja klovneineen.

Mitkä ovat Pietarin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Pietari on suurkaupunki ja jos haluat lomaasi luksusta, voivat hotelliyöt tulla kalliiksi. Pietarissa on kuitenkin myös pienempään budjettiin sopivia hotelleita, mutta myös loma-asunto Pietarista on hyvä vaihtoehto. Hotelleissa on tietenkin siivous-, aamiais- sekä huonepalvelu, joten se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat vain rentoutua ja nauttia lomastaan. Loma-asunnon vuokrauksella on kuitenkin merkittäviä etuja varsinkin, jos matkustat perheen kanssa. Ehkä suurin etu loma-asunnossa on keittiön käyttömahdollisuus. Voit halutessasi valmistaa itse ateriat valitsemistasi raaka-aineista. Pietarista löytyy myös suomalaisille tutut Stockmann ja Prisma, mutta ota kuitenkin huomioon, että tuotevalikoima ei välttämättä vastaa kotimaisia marketteja. Ruokakulttuuri on Venäjällä kasvamassa. Tämä näkyy Pietarin erikoisruokakauppojen määrässä, joista löydät yhä suuremman valikoiman kansainvälisiä herkkuja sekä perinteisiä venäläisiä herkkuja. Useimmat loma-asunnot sijaitsevat Pietarin historiallisessa keskustassa yli 100 vuotta vanhoissa rakennuksissa. On syytä pitää mielessä, että huoneiston sisustus voi poiketa merkittävästi totutusta ja veden, kaasun ja sähkön kanssa voi olla katkoja. Asunnoissa on kuitenkin hyvin paksut seinät ja erittäin hyvä äänieristys. Vaikka internetyhteyden saaminen on nykyään harvoin ongelma Pietarissa, kaikki loma-asuntojen omistajat eivät pidä sitä välttämättömänä. Tarkista huoneistojen kuvauksista huolellisesti, onko internet käytettävissä. Muista myös, että kun asut Pietarin loma-asunnossa, huoneiston omistajan on rekisteröitävä sinut liittovaltion maahanmuuttovirastoon, josta sinulle aiheutuu yleensä pieni maksu.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Pietari?

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Pietari on yleensä maaliskuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 33 % halvemmat kuun aikana maaliskuu verrattuna sesonkiin.

Mikä on Pietari paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Etsittäessä loma-asuntoja kohteessa Pietari viimeisimmät varaukset ovat osoittaneet, että Pietarin keskustan piiri ja Moskovan piiri ovat suosituimpia yöpymispaikkoja, kuten myös Kirovin piiri.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Pietari?

marraskuuta 2023 alkaen 7 306 toimijaa on valittavissa hotellia Pietari osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Pietari hinnat?

hotellia Pietari hinnat päivitetään päivittäin.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Pietari

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Pietari

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pietari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.