Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/8
ti 23/8

Helsinki-Almería lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Almería

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Almería

1 lentokenttä
Helsinki - Almería reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Almería ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Almería: Almeria (LEI)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Almería

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Almería?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Almería?

illalla

Helsinki - Almería lennot ovat noin 14 % kalliimpia aamulla kuin illalla


  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Almeria etäisyys lentäen?

    Almeria on 3235,5 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema.Lennot Helsingistä Almeríaan voi aloittaa vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Muut lähialueiden lentoasemat, kuten Malmin lentokenttä, eivät järjestä kansainvälisiä lentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät suurelle ja modernille lentokentälle kuuluvat palvelut, kuten useita ostospaikkoja, monia ravintolavaihtoehtoja, erilaisia kokous- ja oleskelutiloja ja kaikki peruspalvelut rahanvaihdosta langattomaan verkkoon. Lisäksi Helsinki-Vantaalla on pienten lasten lennonodottelua helpottava leikkipaikka, lemmikeille suunnattu oma alue ja hyvinvointiin liittyviä palveluita kuten hierontasalonki. Almerían lentoasema kaupungin itäpuolella on myös kohdekaupungissa ainut oikea vaihtoehto, mikäli mielessä on lennot Helsingistä Almeríaan. Muut andalusialaiskaupungin lähiympäristön lentoasemista on vain pienkoneille tarkoitettuja kenttiä. Almerían lentoasemalla on hyvä palvelut ja kattavien peruspalveluiden lisäksi löydät kentältä mukavat ostosmahdollisuudet, sekä erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Lentoasemalla pystyy myös vuokraamaan auton usealta toimijalta.


Suomen pääkaupungista Helsingistä on mainiot kulkuyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja -asemalta. Joukkoliikenteen kulkuvälineistä junat ovat hyvin suosittuja nopeutensa ja mukavuutensa vuoksi. P- ja I-junat toimivat paikallisliikenteen lentokenttäjunina tuoden matkustajia lentoasemalle monilta pääkaupunkiseudun asemilta. Bussilinjat 415, 561, 570 ja 615 kulkevat myös lentokentän ja eri kaupunginosien välillä. Paikallisjuniin ja -busseihin käy sama matkalippu. Taksilla ja erillisillä lentokenttäkuljetuksilla kulkeminen on erittäin vaivatonta, mutta luonnollisesti julkisia kulkuneuvoja arvokkaampaa. Omalla autolla lentokentälle saapuminen hoituu hyvien opasteiden vuoksi kätevästi monesta suunnasta, ja perillä auton voi jättää maksulliseen pysäköintiin. Vuokra-autolla liikkujien saattaa olla järkevää harkita Helsinki-Vantaalla operoivien vuokraamojen palvelujen käyttämistä, jotta auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus hoituisi mahdollisimman yksinkertaisesti lentojen yhteydessä. Tarpeen vaatiessa yöpyminen lentoasemalla hoituu myös helposti, sillä sieltä löytyy useampi laadukas lentokenttähotelli. Almerían lentoaseman ja Almerían kaupungin välinen matka taittuu julkisista kulkuneuvoista linja-autoilla, joita kulkee San Vicentestä Almerían keskustaan runsaasti. Bussikyyti on myös halvin tapa liikkua kyseinen välimatka. Isompien kantamuksien kanssa ja vaivattomampana vaihtoehtona voidaan suositella myös taksikyytiä ja monien majoitusliikkeiden tarjoamia lentokenttäkuljetuksia. Hintaa tulee jonkin verran lisää bussiin verrattuna, mutta terminaalin edestä pääsee suoraan esimerkiksi juuri oman hotellin oven eteen. Almerían lentoasemalta on myös helppo vuokrata halutessaan auto ja huristella itse kaupungin ja lentokentän välinen matka.

Helsingistä Almeríaan matkustettaessa lennot saapuvat lyhyehkön matkan päässä kaupungin ytimestä itään sijaitsevalle Almerían lentoasemalle. Asemalta on melko hyvät lentoyhteydet moneen suuntaan Eurooppaa. Luonnollisesti Espanjan sisäiset lennot hoituvat kentältä hienosti. Eteläisen Espanjan eli Andalusian alueella on myös esimerkiksi Sevillan lentoasema, josta on maan lounaiskulmaan hieman lyhyemmät yhteydet. Samoin suhteellisen lähellä sijaitsevassa Granadassa on oma lentoasemansa. Näin ollen Almerían lentoasema palvelee Almerían kaupungin lisäksi pääosin lähialueiden kaupunkeja, joihin pääsee kätevimmin linja-autolla ja itse autoillen. Lentoasemalta kaupunkiin siirtymisen jälkeen on linja-autovaihtoehdot runsaampia ja tämän lisäksi Almerían juna-asemalta voi halutessaan napata junan kaukaisempiin Espanjan kohteisiin. Lähialueiden tutkimiseen on varsin suositeltavaa harkita auton vuokraamista joko lentoasemalta tai kaupungista. Itse autoa ajaen pääsee tutustumaan täysin omassa aikataulussa useisiin ihastuttaviin lähialueiden pikkukyliin ja rantoihin. Lentoasemalta kaupunkiin hurauttaa nopeasti ja esimerkiksi länteen N-340a-tietä seuraamalla pääsee El Ejidon kaupunkiin. A-92-tietä pohjoiseen suuntaamalla pääsee taasen hienoihin luonnonmaisemiin ja muun muassa Tabernasin kylään. Hieman pienempiä teitä kaakkoon suuntaamalla voi poiketa Espanjan kaakkoiskulmasta löytyvässä San Josén pienessä kalastajakylässä.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Almería -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 35m
Halvin hinta94 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 50m
Halvin hinta96 €
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Nopein lentoaika6t 50m
Halvin hinta141 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika9t 20m
Halvin hinta337 €
Helsinki - Grenada reitin lennot
Nopein lentoaika9t 30m
Halvin hinta292 €
Turku - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika16t 25m
Halvin hinta203 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika15t 10m
Halvin hinta367 €

Vastaavia ​​Helsinki - Almería lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Almería vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Almería lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Almería, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja reitille Helsinki - Almería, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Almería, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Almería lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.