Halvat lennot Helsinki Almería

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Helsinki-Almería lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Almería

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Almería reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Almería ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Almeria etäisyys lentäen?

  Almeria on 3235,5 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Almeria lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Almeria lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Almeria lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Almeria lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Almeria lentokenttä?

  Almeria lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Almeria lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Helsingissä ja Almeriassa?

Lennot Helsingistä Almeríaan voi aloittaa vain Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Muut lähialueiden lentoasemat, kuten Malmin lentokenttä, eivät järjestä kansainvälisiä lentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät suurelle ja modernille lentokentälle kuuluvat palvelut, kuten useita ostospaikkoja, monia ravintolavaihtoehtoja, erilaisia kokous- ja oleskelutiloja ja kaikki peruspalvelut rahanvaihdosta langattomaan verkkoon. Lisäksi Helsinki-Vantaalla on pienten lasten lennonodottelua helpottava leikkipaikka, lemmikeille suunnattu oma alue ja hyvinvointiin liittyviä palveluita kuten hierontasalonki. Almerían lentoasema kaupungin itäpuolella on myös kohdekaupungissa ainut oikea vaihtoehto, mikäli mielessä on lennot Helsingistä Almeríaan. Muut andalusialaiskaupungin lähiympäristön lentoasemista on vain pienkoneille tarkoitettuja kenttiä. Almerían lentoasemalla on hyvä palvelut ja kattavien peruspalveluiden lisäksi löydät kentältä mukavat ostosmahdollisuudet, sekä erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Lentoasemalla pystyy myös vuokraamaan auton usealta toimijalta.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Helsingissä ja Almeríassa?

Suomen pääkaupungista Helsingistä on mainiot kulkuyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja -asemalta. Joukkoliikenteen kulkuvälineistä junat ovat hyvin suosittuja nopeutensa ja mukavuutensa vuoksi. P- ja I-junat toimivat paikallisliikenteen lentokenttäjunina tuoden matkustajia lentoasemalle monilta pääkaupunkiseudun asemilta. Bussilinjat 415, 561, 570 ja 615 kulkevat myös lentokentän ja eri kaupunginosien välillä. Paikallisjuniin ja -busseihin käy sama matkalippu. Taksilla ja erillisillä lentokenttäkuljetuksilla kulkeminen on erittäin vaivatonta, mutta luonnollisesti julkisia kulkuneuvoja arvokkaampaa. Omalla autolla lentokentälle saapuminen hoituu hyvien opasteiden vuoksi kätevästi monesta suunnasta, ja perillä auton voi jättää maksulliseen pysäköintiin. Vuokra-autolla liikkujien saattaa olla järkevää harkita Helsinki-Vantaalla operoivien vuokraamojen palvelujen käyttämistä, jotta auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus hoituisi mahdollisimman yksinkertaisesti lentojen yhteydessä. Tarpeen vaatiessa yöpyminen lentoasemalla hoituu myös helposti, sillä sieltä löytyy useampi laadukas lentokenttähotelli. Almerían lentoaseman ja Almerían kaupungin välinen matka taittuu julkisista kulkuneuvoista linja-autoilla, joita kulkee San Vicentestä Almerían keskustaan runsaasti. Bussikyyti on myös halvin tapa liikkua kyseinen välimatka. Isompien kantamuksien kanssa ja vaivattomampana vaihtoehtona voidaan suositella myös taksikyytiä ja monien majoitusliikkeiden tarjoamia lentokenttäkuljetuksia. Hintaa tulee jonkin verran lisää bussiin verrattuna, mutta terminaalin edestä pääsee suoraan esimerkiksi juuri oman hotellin oven eteen. Almerían lentoasemalta on myös helppo vuokrata halutessaan auto ja huristella itse kaupungin ja lentokentän välinen matka.

Mihin kaupunkeihin Almerian lentoasemalta pääsee?

Helsingistä Almeríaan matkustettaessa lennot saapuvat lyhyehkön matkan päässä kaupungin ytimestä itään sijaitsevalle Almerían lentoasemalle. Asemalta on melko hyvät lentoyhteydet moneen suuntaan Eurooppaa. Luonnollisesti Espanjan sisäiset lennot hoituvat kentältä hienosti. Eteläisen Espanjan eli Andalusian alueella on myös esimerkiksi Sevillan lentoasema, josta on maan lounaiskulmaan hieman lyhyemmät yhteydet. Samoin suhteellisen lähellä sijaitsevassa Granadassa on oma lentoasemansa. Näin ollen Almerían lentoasema palvelee Almerían kaupungin lisäksi pääosin lähialueiden kaupunkeja, joihin pääsee kätevimmin linja-autolla ja itse autoillen. Lentoasemalta kaupunkiin siirtymisen jälkeen on linja-autovaihtoehdot runsaampia ja tämän lisäksi Almerían juna-asemalta voi halutessaan napata junan kaukaisempiin Espanjan kohteisiin. Lähialueiden tutkimiseen on varsin suositeltavaa harkita auton vuokraamista joko lentoasemalta tai kaupungista. Itse autoa ajaen pääsee tutustumaan täysin omassa aikataulussa useisiin ihastuttaviin lähialueiden pikkukyliin ja rantoihin. Lentoasemalta kaupunkiin hurauttaa nopeasti ja esimerkiksi länteen N-340a-tietä seuraamalla pääsee El Ejidon kaupunkiin. A-92-tietä pohjoiseen suuntaamalla pääsee taasen hienoihin luonnonmaisemiin ja muun muassa Tabernasin kylään. Hieman pienempiä teitä kaakkoon suuntaamalla voi poiketa Espanjan kaakkoiskulmasta löytyvässä San Josén pienessä kalastajakylässä.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Almería -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 35m
Halvin hinta107 €
Helsinki - Grenada reitin lennot
Nopein lentoaika15t 45m
Halvin hinta235 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta163 €
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Nopein lentoaika13t 05m
Halvin hinta152 €
Turku - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika9t 50m
Halvin hinta145 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika7t 00m
Halvin hinta354 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika20t 25m
Halvin hinta513 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Almería reitin lennoille?

  Etsi lentotarjouksia reitille Helsinki - Almería. Tarkastellessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus tilta hintavahti.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Almería reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Almería lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Almería vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Almería lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Almería lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Almería joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Almería, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Almería?

Kun olet hakenut lentoja reitille Helsinki - Almería, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Almería lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Almería, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Almería lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Almería

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.