Hotellit Pietari

Löydä parhaat hotellitarjoukset 9 973 hotelliin Pietari

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Pietari

Löydä sinulle sopivin hotelli Pietari työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Pietari

Anichkov Palace
Oranienbaum - Lomonosov Palace
Mariinsky Theatre

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Anichkov Palace?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Pietari alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Anichkov Palace. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Anichkov Palace on 41 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Anichkov Palace ovat tyypillisesti 19 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Pietari, missä keskihinta on 33 €.

Hotellit lähellä Anichkov Palace

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Oranienbaum - Lomonosov Palace?

Jos etsit hotellia kaupungista Pietari läheltä Oranienbaum - Lomonosov Palace niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Oranienbaum - Lomonosov Palace ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 27 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Oranienbaum - Lomonosov Palace ovat tyypillisesti 19 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Pietari, missä keskihinta on 33 €.

Hotellit lähellä Oranienbaum - Lomonosov Palace

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Mariinsky Theatre?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Mariinsky Theatre on 32 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Mariinsky Theatre on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Mariinsky Theatre ovat tyypillisesti 3 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Pietari, missä keskihinta on 33 €.

Hotellit lähellä Mariinsky Theatre

Miltä alueelta varata hotelli Pietari

Etsi hotelleja suosituimmilta alueilta Pietari

Hotellit alueella Vasilinsaaren piiri
Etsi hotelleja Vasilinsaaren piiri
Hotellit alueella Amiraliteetin piiri
Etsi hotelleja Amiraliteetin piiri
Hotellit alueella Krasnogvardeiskin piiri
Etsi hotelleja Krasnogvardeiskin piiri

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Pietari?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Pietari
Matalasesonki
maaliskuu
Huippusesonki
toukokuu

edullisin kuukausi yöpyä

51 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

64 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
53 € - 291 €
Kallein viikonpäivä
perjantai
Halvin viikonpäivä
maanantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

73 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

69 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Pietari on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
19 € - 25 €
3 tähteä
33 € - 44 €
4-5 tähteä
74 € - 92 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Pietari

Miten löytää hyvä hotelli Pietarissa?

Hotellit Pietarissa tarjoavat valtavan laajan valikoiman majapaikkoja viimeisen päälle laitetuista viiden tähden luksushotelleista simppeleihin reppureissaajien majataloihin. Jokaiselle on takuuvarmasti tässä miljoonametropolissa sesongista huolimatta majapaikka, mutta hotelli kannattaa silti valita harkiten, onhan taso majapaikoissa vaihteleva ja hintataso yleisesti ottaen melko korkea. Hintoja ja palveluita on helppo vertailla esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla. Mieti, miltä alueelta haluaisit hotellihuoneen tai muun majapaikan mieluiten varata, ja selvitä kaupunginosastasi omaan matkabudjettiisi parhaiten sopivia majapaikkoja. Netistä saatava kartta on hyvä apu välimatkoja hahmottaessa, ja se kannattaakin ottaa avuksi, sillä lähes viiden miljoonan asukkaan metropolissa välimatkat ovat pitkiä. Jos majoitut ydinkeskustan ulkopuolelle, on paras ratkaisu valita hotelli läheltä metropysäkkiä. Muuten matka-aikoihin voi kaupungin sisällä tuhlaantua paljon aikaa.

Miten viettää edullinen loma Pietarissa?

Pietarissa voi viettää halvan loman. Kaupunki sijaitsee lähellä Suomea, joten lennot Helsingistä Pietariin eivät tule kalliiksi, ja hotellitarjonta kaupungissa on niin kattavaa, että myös budjettiluokan hotelleja on tarjolla kaupungin keskustassakin. Matkustitpa kaupunkiin mihin vuodenaikaan tahansa, hotellihuone on mahdollista saada sopuhintaan, mutta halpa majoitus kannattaa toki turvata suunnittelemalla matka ja tekemällä hotellivaraus hyvissä ajoin. Jos haluat budjettilomallesi ripauksen luksusta, seuraa kaupungin kalliimpien laatuhotellien tarjouksia – koko lomaa ei välttämättä tarvitse viettää samassa budjettiluokan hotellissa. Mikäli majoitut keskustassa, liikkumiseen kaupungissa ei kulu paljon rahaa, ja miljoonakaupungin kaduissa, arkkitehtuurissa ja historiallisissa kohteissa riittää ihmeteltävää pienelläkin budjetilla. Hankkiudu syömään tuhteja venäläisiä perinneherkkuja paikallisten suosimiin paikkoihin. Näin voit myös herkutella koko loman ajan budjettiystävällisin hinnoin.

Liikkuminen Pietarissa?

Pietarin monia nähtävyyksiä on helpointa ihailla jalkaisin, ja esimerkiksi Neva-joen varsia kannattaa tutkia aina kävellen, oli vuodenaika mikä tahansa. Kätevin joukkoliikenneväline Pietarissa on kiistatta metro, jonka 63 aseman kautta voi päästä minne päin kaupunkia tahansa. Metropoletteja yksittäisiä matkoja varten voi ostaa esimerkiksi metroasemien kassoilta. Jos otat taksin, sovi matkan hinta mieluiten etukäteen.

Voiko hotellin varata Pietarissa ilman luottokorttia?

Pietari on erinomainen kohde myös niille, jotka reissaavat ilman luottokortteja, sillä hotellit Pietarissa voi usein varata myös ilman luottokortin tietoja.

Mitä tehdä Pietarissa lasten kanssa?

Pietari on urbaanin kulttuurikohteen maineessa, mutta läheisen sijaintinsa ja helppoutensa ansiosta se on hyvä kohde myös suomalaisille lapsiperheille. Hyvä ohjelmanumero lapsiperheille on risteily Neva-joella ja kaupungin kanavajärjestelmässä, ja jos kohdalle osuu kylmä tai sateinen päivä, Pietarin lukuisat ostoskeskukset ottavat mieluusti lapsiperheet suojiinsa. Aurinkoista päivää voi viettää koko perheen voimin vaikkapa Venäläisen taiteen museota ympäröivässä puistossa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pietarissa?

Juomarahan jättäminen on tavallista Pietarissa ja muualla Venäjällä. Tyypillisesti tippi on noin 10 prosenttia.

Onko Pietarissa turvallista?

Pietari on turvallinen matkailukaupunki. Tosin väentungoksessa ei kannata turhaan kantaa mukanaan ylimääräistä rahaa tai esimerkiksi passia. Arvotavarat ja matkustusdokumentit kannattaa aina kun mahdollista jättää talteen esimerkiksi hotellin tallelokeroon.

Tarvitaanko Pietarissa adapteria?

Venäjällä ovat pääsääntöisesti käytössä samanlaiset pistokkeet kuin Suomessakin. Jos kohdalle osuu erilainen pistoketyyppi, adaptereita on myynnissä myös Pietarissa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Pietari per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Pietari hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Nro 1 suosio

Allegro Ligovsky Prospect

8,8

22 €

Katso hotellitarjouksia
Osuvin

Kristoff Hotel

8,8

20 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Nro 1 suosio

Oktiabrskaya Hotel

8,4

26 €

Katso hotellitarjouksia
Osuvin

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

8,8

53 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pietari

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Pietari

Dolce Vita

8,3

8 €

Katso hotellitarjouksia

Angel Hotel

10 €

Katso hotellitarjouksia

Hotel Pastel

10,0

9 €

Katso hotellitarjouksia

Mini-hotel Vikena

8,8

10 €

Katso hotellitarjouksia

Capital Hotel

8,5

10 €

Katso hotellitarjouksia

Nordkapp Nevsky

8,3

10 €

Katso hotellitarjouksia
Etsi suosittuja hostelleja kaupungissa Pietari

Hotellit kaupungissa Pietari, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Oktiabrskaya Hotel

8,4

27 €

Katso hotellitarjouksia

Original Sokos Hotel Olympia Garden

8,9

27 €

Katso hotellitarjouksia

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

8,8

54 €

Katso hotellitarjouksia

Hotel Dostoevsky

8,2

21 €

Katso hotellitarjouksia

Hotel Moscow

8,6

24 €

Katso hotellitarjouksia

Russ Hotel

8,3

19 €

Katso hotellitarjouksia

Pietarin kaupunginosat, missä majoittua

Pietari, Venäjän toiseksi suurin kaupunki, tarjoaa kulttuuri- ja kaupunkimatkailijoille valtavan määrän erilaisia majoitusmahdollisuuksia. Hotellit Pietarissa ovat jakaantuneet eri puolille suurkaupunkia, mutta valtaosa majoituspaikoista sijaitsee matkailijoiden suosimassa ydinkeskustassa, tarkemmin sanottuna Pietarin keskustan piirissä. Myös muista kaupunginosista on mahdollista löytää hyviä ja halpoja majapaikkoja. Itämeren läheisyydessä sijaitsevan kaupungin maisemaan kuuluu tärkeänä osana vuolaana virtaava Neva-joki, jonka rannan lähellä monet keskustan hotelleista sijaitsevat.

Palatsiaukio-keskusaukion lähituntuma on yksi Pietarin parhaista alueista majoittua, sillä majapaikan voi löytää näistä keskustakortteleista jokaiseen makuun. Koska hotellien taso on vaihteleva, kannattaa oma hotelli valita tarkoin. Joissakin luksushotelleissa on tarjolla kaikki tarvittava spa-palveluista uima-altaisiin, pore- ja kylpyammeisiin sekä kattaviin aamupaloihin. Tuttua ja turvallista majoitusta kaipaaville suomalaisille Pietarin jokimaisemissa sijaitsee jopa kaksi Sokos-hotellia, Solo Sokos Hotel Palace Bridge ja Solo Sokos Hotel Vasilievsky. Monet noin kolmen tähden hotellit eivät Pietarissa aivan vastaa tasoaan, eli jos etsit keskihintaista hotellia, kannattaa hotelleja palveluineen verrata tarkkaan, jotta sopiva majapaikka löytyy.

Rautatieasemista niin kutsuttu Moskovan asema sijaitsee kaupungissa keskeisellä paikalla. Mikäli haluat majoittua lähellä rautatieasemaa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, tältä alueelta voi löytyä sopivia hotelleja ja hostelleja. Jos haluat hieman ydinkeskustan sykkeen ulkopuolelle, Vasilinsaarella on hyvä sijainti lähellä keskustaa. Hinnat ovat edullisempia kuin ydinkeskustassa, ja Nevan suiston kanavaverkoston keskellä sijaitsevalla alueella voi tutustua esimerkiksi Menšikovin palatsiin. Hotelleja kannattaa bongailla etenkin Vasileostrovskaya-metron kulmilta.

Pietarin lentokenttä, eli Pulkovon kansainvälinen lentoasema, sijaitsee noin 40 minuutin automatkan päässä keskustasta. Mikäli haluat hotellin lentokentän läheltä, käänny mieluiten edullisten lentokenttähotellien puoleen, vaikka alue onkin syrjässä muusta kaupungista.


Pietari pähkinänkuoressa

Suomalaisten näkökulmasta Pietaria voi pitää täydellisenä kaupunkikohteena, sijaitseehan tämä venäläinen miljoonakaupunki vain reilun tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Urbaani kaupunkikohde on kiehtova kaikkina vuodenaikoina. Vaikka matkailijat nauttivatkin kaupungin kauniista keväästä ja lämpimistä kesäpäivistä, ovat syksy ja talvi tässä historiallisessa kohteessa myös tunnelmallista aikaa. Sisäkohteita on lukuisia ja edullisia ravintoloita sekä ostospaikkoja roppakaupalla. Mitä muuta kaupunkilomalta voi kaivata?

Pietari tunnetaan parhaiten tsaarinaikaisesta arkkitehtuuristaan, ja vaikka kaupungin kauniit talot ovat päässeet osittain rapistumaan, on kaupungin aikaa nähneessä ilmeessä oma charminsa. Pietari on Venäjän ehkä tunnetuin kulttuurikaupunki Moskovan ohella, eikä kaupungissa voi vierailla tutustumatta sen huippumuseoihin ja taideaarteisiin. Kuvataiteen ystävien ykköskohde kaupungissa on Eremitaaši, maailman suurin taiteen ja kulttuurihistorian museo, jonka kokoelmaa ovat kerryttäneet monet tsaarit. Eremitaaši sijaitsee Talvipalatsin yhteydessä. Vuonna 1860 perustetussa Mariinski-teatterissa voi puolestaan nähdä huippuluokan baletti- ja oopperateoksia historiallisessa ilmapiirissä, joten tämän valtion akateemisen teatteritalon näytöksiin kannattaa hankkia liput jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Historiallista arkkitehtuuria voi ihailla ydinkeskustan kaikilla alueilla, mutta etenkin Palatsiaukion alueella. Muista piipahtaa myös Iisakin kirkossa sekä värikkäässä Verikirkossa, ja mikäli venäläinen kirjallisuus on intohimosi, kiinnostavassa Dostojevskin kotimuseossa.

Pietarissa kannattaa tietenkin nauttia myös paikallisen gastronomian helmistä aina blineistä laatuvodkiin, ja vaikka fine dining -ravintoloita on kaupungissa paljon, kannattaa venäläisen ruuan ystävien piipahtaa myös paikallisten suosimissa kahviloissa ja baareissa maistelemassa aitoja perinneherkkuja.


Pietari matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Pietari?

2 yön yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Pietari.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Pietari?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Pietari vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 32 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Pietari?

maaliskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Pietari. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 51 % edullisempi kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Pietari?

Pietari hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia sunnuntai ja kalleimpia torstai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Pietari?

Hostelli kohteessa Pietari (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 13 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 20 € edullisempia kuin hotellit yleensä kohteessa Pietari.