Halvat lennot Boa Vista

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Boa Vista?

Boa Vista on Brasilian pohjoisosassa sijaitsevan Roraiman osavaltion pääkaupunki. Lennot Brasilian Boa Vistaan vaativat Suomesta lähes poikkeuksetta vähintään kolme välilaskua ja kokonaismatkalle tulee helposti kestoa yli vuorokausi. Kolmella välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta ensimmäiselle välilaskulle voi suunnata esimerkiksi Frankfurtiin, Saksaan. Frankfurtista pitkällä lennolla pääsisi kohdemaahan Brasiliaan ja Sao Paulossa sijaitsevalle Guarulhosin kansainväliselle lentoasemalle. Sao Paulosta tulee ottaa vielä kohteeksi kolmas välilasku, joka on yleisimmin viisasta tehdä Brasilian kaupungeissa Manaus tai Brasílía. Näistä pääsee vihdoin perille Boa Vistaan. Lentokoneessa matka-ajasta tulisi vietettyä noin 21 tuntia. Jos lähdet matkaan muualta Suomesta lentämällä, matka-aika kasvaisi ja matkaan tulisi vielä yksi välilasku lisää, sillä ensimmäinen välilasku esimerkiksi Vaasan lentoasemalta lähtiessä tulee tehdä Helsinki-Vantaalla, ja jatkaa vasta sieltä eteenpäin seuraaville välietapeille. Monesta Suomen kaupungista matka tulee aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaa noin tunnin pituisella junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Boa Vistaan vaativat lähes poikkeuksetta vähintään kolme välilaskua. Suorimpiin ja nopeimpiin reitteihin kuuluu lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja sieltä tähtääminen itselle mieluisan välilaskun kautta ensin Sao Pauloon ja sitä kautta eteenpäin kohti määränpäätä. Yksi hyvä vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin ja välilaskun jälkeen jatkaa sieltä yölennolla kohti Brasilian Sao Pauloa. Näin matkasta saisi sen ylivoimaisesti pisimmän lennon hyvällä tuurilla nukuttua lentokoneessa. Sao Paulosta kannattaa jatkaa lennolla esimerkiksi Brasílían kaupunkiin ja sieltä viimein määränpäähän Boa Vistaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, lähtemällä matkaan tulee vielä yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Oulusta tulee ensin lentää lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkaa sieltä vasta kohti seuraavia välilaskuja.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Boa Vista

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Boa Vista momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Boa Vista?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Boa Vista laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.


Boa Vista ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Boa Vista lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Boa Vistan lentokentältä?

Kaupunkiin saapuvat lennot laskeutuvat Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhedeen eli yksinkertaisemmin Boa Vistan kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan pääsee täten suhteellisen nopeasti ja helposti. Erityisesti pienempien matkatavaramäärien kanssa matkustavien ja reippaiden kävelijöiden on mahdollista taittaa matka keskustaan jalkaisin. Lentoasemalta pystyy myös nappaamaan järkihintaisen taksin, jolla pääsee mieluisaan osoitteeseen vaivattomasti. Taksit löytyvät heti saapuvien lentojen terminaalin edestä tai tarpeen vaatiessa terminaalista tilaamalla. Boa Vistan lentoasemalla toimii myös autonvuokrauspalvelu, ja kaupungissa lukuisia muitakin paikkoja, joista pystyy halutessaan vuokraamaan auton omaan käyttöön loman ajaksi. Autonvuokrausyritysten ehtoja ja tarjouksia on hyvä tutkia jo hyvissä ajoin ennen matkaa ja tarvittaessa myös varata auto etukäteen, jotta mieluisa menopeli on varmasti odottamassa oman lennon saapumista lentoasemalla. Auton vuokraamista kannattaa harkita, mikäli Boa Vistan ympäristöä ja lähikaupunkeja haluaa tutkia hieman isommalla säteellä ja täysin omaan tahtiin. Mukana vuokraajalla tulee luonnollisesti olla voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Boa Vista viisumivaatimukset

Boa Vista on kaupunki Brasiliassa. Suomen kansalainen pystyy oleskelemaan Brasiliassa ilman viisumia 90 vuorokautta, joten esimerkiksi perinteisille loma- tai työmatkoille lähtiessä viisumista ei tarvitse huolehtia. Mukana pitää kuitenkin olla reilusti yli matkan keston voimassa oleva matkustusasiakirja eli passi.


Aloita matkan suunnittelu - Boa Vista


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Boa Vista

Branco-joen varrella sijaitseva Brasilian pohjoisosan kaupunki ei ole suurten turistimäärien peitossa. Lennot Boa Vistaan tehdäänkin yleensä, kun halutaan Brasiliasta määränpääksi jokin hieman vähemmän turisteja sisältävä kohde. Kaupungissa on kuitenkin nähtävää ja koettavaa, paikallisten ihmisten, mukavan ilmaston ja maistuvan ruuan lisäksi. Nähtävyyksien joukkoon kuuluu esimerkiksi Águas-aukion jylhä vuosituhannen vaihtumisen portti, Millennium Portal, sekä hieno joen rannan tuntumasta löytyvä veistetty kallio, Monument to the Pioneers. Rennon rantaoleskelun mahdollisuudet kaupungista löytyvät myös. Esimerkiksi Praia do Caçarín hiekkarannalla kelpaa palvoa aurinkoa tai pulahtaa jokeen. Koko perheen kohteita löytyy useita mukavien puistojen muodossa. Esimerkiksi keskustan Parque do Rio Branco pitää sisällään paljon puuhailtavaa. Keskustasta hieman koilliseen Paravianan alueelle siirryttäessä löytyy myös mainio papukaijapuisto. Museokävijöille mielenkiintoisia pikkumuseoita löytyy kaupungista useita, mutta myös kattava Roraiman osavaltion maaperämuseo sekä mukava paikallishistorian museo.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Boa Vista? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Boa Vista. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Boa Vista joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Boa Vista lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Boa Vista on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.