Halvat lennot Barisal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Halvimmat lennot kaupungin Barisal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Barisal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dhaka

HALVIN REITTI Helsinki - Barisal

Helsinki (HEL) - Dhaka (DAC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Barisal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dhaka Zia Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 581 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Barisal?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Barisal?

    Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Barisal hintaan 156 €/henkilö, mikä on 20 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Barisal. Löydät halvimmat hinnat alueelle Barisal valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

  • Löytyykö kaupungin Barisal lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Barisal on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Barisal harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dhaka Zia Intl lentokenttä (127 km kaupungin Barisal keskustasta), Jessore lentokenttä (135 km kaupungin Barisal keskustasta) tai Chittagong Patenga lentokenttä (157 km kaupungin Barisal keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Barisal lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä Barisal on tyypillisesti Chittagong Patenga lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 194 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bangladesh

Eikö sittenkään Barisal? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bangladesh