Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Windhoek

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Windhoek

Windhoek, Namibia
3. joulukuu — 10. joulukuu
Windhoek, Namibia
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Windhoek Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Windhoek, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Windhoek

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Windhoek Eros lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Windhoek Eros lentokenttä (Aviation Road).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Windhoek hinnat?

autoa Windhoek hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Windhoek?

marraskuuta 2023 alkaen 33 toimijaa on valittavissa autoa Windhoek osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Windhoek?

Eri maissa, myös kohteessa Windhoek, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Windhoek?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Windhoek. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Windhoek

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.