CarRent Bulgaria autonvuokraukset kaupungista Sofia

Etsi ja vertaa hyviä CarRent Bulgaria vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sofia

Sofia, Bulgaria
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Sofia, Bulgaria
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sofia CarRent Bulgaria toimipaikat

Alla on tietoja kaikista CarRent Bulgaria vuokra-autojen sijainneista Sofia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
15 sijaintia

Tietoja CarRent Bulgaria autonvuokrauksesta kaupungissa Sofia

CarRent Bulgaria haluaa varmistaa, että Sofia alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena CarRent Bulgaria on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Sofia vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Sofia lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän CarRent Bulgaria autonvuokrauskeskuksen osoite on Sofia International Airport.

Sofia International Airport on suosituin CarRent Bulgaria autonvuokrauksen toimipiste kaikista 15 toimipisteistä, joita kaupungista Sofia löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 99 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet CarRent Bulgaria vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Sofia International Airport sijaitsevassa toimipisteessä.