CarRent Bulgaria autonvuokraukset kaupungista Sofia

Etsi ja vertaa hyviä CarRent Bulgaria vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sofia

Sofia, Bulgaria
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Sofia, Bulgaria
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sofia CarRent Bulgaria toimipaikat

Alla on tietoja kaikista CarRent Bulgaria vuokra-autojen sijainneista Sofia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

CarRent Bulgaria

15 sijaintia

Tietoja CarRent Bulgaria autonvuokrauksesta kaupungissa Sofia

Onko vuokraamolla CarRent Bulgaria toimipistettä kentällä Sofia lentokenttä?

Kentältä Sofia lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän CarRent Bulgaria autonvuokrauskeskuksen osoite on Sofia International Airport.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sofia hinnat?

autoa Sofia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sofia?

163 toimijaa on valittavissa autoa Sofia syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sofia?

Eri maissa, myös kohteessa Sofia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sofia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Sofia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Sofia

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta CarRent Bulgaria? Vertaile muiden suosittujen Sofia autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sofia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.