Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Europcar autonvuokraukset kaupungista Sofia

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sofia

Kuljettajan ikä: 26-65
Mo 22/7
Mo 29/7
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Sofia Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Sofia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Sofia

Kuinka paljon maksaa Europcar vuokra-auto kaupungissa Sofia elokuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Sofia kuukauden elokuu aikana vuokraamolta Europcar maksaa keskimäärin 36 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 36 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Europcar viikoksi kaupungissa Sofia, voit olettaa hintojen olevan noin 249 € kuukauden elokuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Sofia lentokenttä?

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Sofia lentokenttä sijaitsevat Sofia International Airport ja Sofia International Airport.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sofia?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Sofia. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Sofia kuukauden elokuu aikana?

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Europcar Sofia vierailun yhteydessä elokuu aikana. Perustuen Europcar autonvuokrauksen hintoihin elokuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 36 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 36 €/päivä edellisen elokuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sofia?

Sofia International Airport on suosituin Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 3 toimipisteistä, joita kaupungista Sofia löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 47 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Sofia International Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sofia hinnat?

autoa Sofia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sofia?

181 toimijaa on valittavissa autoa Sofia heinäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sofia?

Eri maissa, myös kohteessa Sofia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sofia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Sofia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sofia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Mo 22/7
Keskipäivä
Mo 29/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Sofia

Etsi autonvuokraus näiltä suosituilta lentokentiltä Sofiassa