keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Skopje

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Skopje

Skopje, Pohjois-Makedonia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Skopje keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Skopje, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

6 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Skopje

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikka kentällä Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Skopje Alexander The Great Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Skopje kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat keddy by Europcar autoja kaupungissa Skopje pitävät enemmän Luksus ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Luksus vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 117 €/päivä ja 117 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Skopje?

Kaupungista Skopje löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka keddy by Europcar omistaa. Osoitteessa Skopje Alexander The Great Airport, Skopje sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 88 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat keddy by Europcar auton kaupungissa Skopje noutivat kulkuneuvon osoitteessa Skopje Alexander The Great Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Skopje hinnat?

autoa Skopje hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Skopje?

syyskuuta 2023 alkaen 74 toimijaa on valittavissa autoa Skopje osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Skopje?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Skopje. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Skopje?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Skopje. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Skopje

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.