SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Skopje

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Skopje

Skopje, Pohjois-Makedonia
5. heinäkuu — 12. heinäkuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
ti 5/7
Keskipäivä
ti 12/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjoukset Skopje, Skopje

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

8 € - 32 €

Kaikki autotyypit

9 € - 32 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SURPRICE CAR RENTAL Skopje, Skopje on joulukuu hintojen ollessa 8 € per päivä keskimäärin. 8 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 17 € kuin keskimääräinen vuosihinta SURPRICE CAR RENTAL Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Skopje. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SURPRICE CAR RENTAL Skopje on joulukuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Skopje SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Skopje, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Skopje

SURPRICE CAR RENTAL haluaa varmistaa, että Skopje alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena SURPRICE CAR RENTAL on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Skopje vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 1 toimipaikkakentällä Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo SURPRICE CAR RENTAL löytyy osoitteesta Alexander The Great Airport.

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Skopje kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL Edullinen autot maksavat keskimäärin 17 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 17 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Alexander The Great Airport on suosituin SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Skopje löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 89 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Alexander The Great Airport sijaitsevassa toimipisteessä.