Europcar autonvuokraukset kaupungista Skopje

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Skopje

Skopje, Pohjois-Makedonia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Skopje Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Skopje, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Skopje

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikkakentällä Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Europcar löytyy osoitteesta Skopje International Airport.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Skopje?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Skopje (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Europcar puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Skopje kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Europcar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Skopje kuukauden lokakuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 29 € per päivä Mini vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 29 € per päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Skopje?

Skopje International Airport on suosituin Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Skopje löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 64 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Skopje International Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Skopje hinnat?

autoa Skopje hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Skopje?

syyskuuta 2023 alkaen 74 toimijaa on valittavissa autoa Skopje osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Skopje?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Skopje. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Skopje?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Skopje. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Skopje

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.