Autonvuokraus Italia Lazio Rooma Rooma Ciampino lentokenttä

Rooma Ciampino lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Rooma Ciampino lentokenttä vuokra-autoista

la 11.12.
Keskipäivä
ti 14.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Rooma Ciampino lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Rooma Ciampino lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Fiat 500

9 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Hyundai Accent

23 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Ford Ka

12 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Fiat Panda

17 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Ford Focus

18 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Ford Fiesta

13 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Volkswagen Polo

22 €/päivä
Pieni

7. suosituin

Jeep Wrangler

13 €/päivä
Pieni

8. suosituin

Audi A3

17 €/päivä
Pieni

9. suosituin

Volkswagen Golf

22 €/päivä
Pieni

10. suosituin

Hyundai i10

22 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Ford Escape

19 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Audi A3

32 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Ford Transit

95 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Opel Vivaro

86 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Mercedes-Benz V-Class

114 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Jeep Renegade

34 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Mercedes-Benz V-Class

54 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Ford Galaxy

139 €/päivä
Suuri

2. suosituin

BMW 3 Series Touring

509 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Audi A4

175 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Rooma Ciampino lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Rooma Ciampino lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
europcar

Europcar

Ciampino Airport, Via Appia Km 13, 00040

Arviopisteet 10/10 1 arvostelu perusteella

Hyundai Accent 9 €/pvä
Audi A3 34 €/pvä
BMW 3 Series Touring 47 €/pvä
dollar

Dollar

Via Mario Mameli Snc, 00040

Arviopisteet 9,8/10 2 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 7 €/pvä
Fiat Panda 9 €/pvä
Audi A3 16 €/pvä
goldcar

Goldcar Rental SP

Autonoleggiatori' Via Mario Mameli, snc, 00043

Arviopisteet 8/10 1 arvostelu perusteella

Ford Ka 2 €/pvä
Hyundai Accent 2 €/pvä
Ford Focus 5 €/pvä
Ford Escape 11 €/pvä
hertz

Hertz

Via Mario Mameli Snc, 00040

Arviopisteet 5,9/10 2 arvostelujen perusteella

Fiat Panda 7 €/pvä
Hyundai Accent 9 €/pvä
Audi A3 20 €/pvä
Ford Galaxy 55 €/pvä
Ford Transit 57 €/pvä
budget

Budget

Aeroporto Roma Ciampino, 00040

Arviopisteet 5,5/10 5 arvostelujen perusteella

Hyundai Accent 8 €/pvä
interrent

INTERRENT

Via Luigi Bandini snc, 00043

Arviopisteet 4,8/10 2 arvostelujen perusteella

Ford Ka 2 €/pvä
Hyundai Accent 2 €/pvä
Audi A3 3 €/pvä
Opel Vivaro 22 €/pvä
sicilybycar

SICILY BY CAR

c/o Aeroporto Ciampino, 00040

Arviopisteet 2/10 1 arvostelu perusteella

Fiat Panda 5 €/pvä
Hyundai Accent 5 €/pvä
Ford Focus 6 €/pvä
Audi A3 6 €/pvä
Mercedes-Benz V-Class 96 €/pvä

Kuinka päästä Rooman Ciampinon lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Rooman Ciampinon lentokenttä on pieni ja palvelee useita halpalentoyhtiöitä, mukaan lukien Ryanair ja Wizzair. Lentokentältä voi toki ottaa Rooman keskustaan taksin tai lentokenttäkuljetuksen, mutta autonvuokraus antaa lomasi ajaksi vapautta. Voit vuokrata auton kätevästi jo kentältä. Lentokentällä on hyvät opasteet saapuvien lentojen aulasta autovuokraamoiden palvelutiskeille, ja vuokra-autot sijaitsevat terminaalin läheisyydessä. Matkustajien on helppo löytää sekä palvelupisteet että autot Ciampinon lentokentältä, eikä auton nouto kestä yleensä pitkään. Jos olet varannut vuokra-auton ennakkoon, on auto valmiina sinua odottamassa. Ota myös huomioon, että osa autovuokraamoiden palvelupisteistä saattaa sijaita lentokentän läheisyydessä, ei itse lentokenttäalueen sisällä. Jos haluat käyttöösi varmasti toiveidesi mukaisen auton, kannattaa varaus tehdä mieluiten ennakkoon esimerkiksi momondon avulla. Näin saat autosi parhaaseen mahdolliseen hintaan ja säästät rahaa. Halvat vuokra-autot ja autonvuokratarjoukset löytyvät yleensä nimenomaan ennakkoon varaamalla ja etsimällä.

Kuinka palautan vuokra-autoni Rooman Ciampinon lentokentällä?

Ciampino on toinen Rooman kahdesta kansainvälisestä lentokentästä. Kenttä on kooltaan kohtuullisen pieni, joten autovuokraamoiden löytäminen lentokenttäalueelta on opasteita seuraamalla helppoa. Joidenkin vuokraamojen palvelupisteet saattavat olla kenttäalueen ulkopuolella, joten selvitä vuokraamosi sijainti ennen kentälle lähtemistä. Ciampinon lentokentällä asiakkaita palvelevat monet maailman suurimmat autovuokraamoketjut, ja palautusehdot on syytä sopia tarkasti jo vuokraushetkellä. Selvitä, mihin auto palautetaan ja mihin kellonaikaan. Palautusaikataulua voi yleensä muokata, mutta siitä on sovittava vuokraamon kanssa erikseen. Tankkaa auto ennen palautusta ja tarkista mahdolliset vauriot. Lentokentän autonvuokraus sijaitsee lähellä saapuvien terminaalien aulaa, joten auton palautuksen jälkeen pääset lennollesi yleensä kävellen. Lähes jokainen Ciampinon autovuokraamo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden palauttaa auton vuorokauden ympäri auki, myös myöhään illalla ja yöllä. Palautus onnistuu siis ongelmitta myös yölennoille ja aikaisille lähdöille.


Rooma Ciampino lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Rooma Ciampino lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitaan autonvuokraukseen Rooman Ciampinon lentokentältä?

Euroopan unionin ulkopuolisista maista saapuvien matkailijoiden on otettava Italiaan mukaan kansainvälinen ajokortti yhdessä paikallisen ajokortin kanssa. EU-maista, kuten Suomesta saapuville matkailijoille kansainvälinen ajokortti ei kuitenkaan ole välttämätön. Se on silti suositeltavaa hankkia ennen matkaa. Italiassa ajo-oikeuden voivat saada kaikki 18 vuotta täyttäneet mutta autovuokraamoissa ikäraja on yleensä 21 vuotta. Harvat vuokraamot vuokraavat autoja alle 21-vuotille. Lisäksi alle 25-vuotiailta kuskeilta voidaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu, joka nostaa vuokrauksen hintaa. Kotimaan ajokortin tulee vähintään vuoden vanha. Ajokorttien lisäksi mukana on oltava myös passi tai muu virallinen henkilötodistus sekä joissain tapauksissa luottokortti. Ajokortti ei yksinään kelpaa henkilöllisyystodistukseksi. Autovuokraajilla on oltava lisäksi asianmukaiset vakuutukset autolleen, mutta vakuutuksen voi hankkia vuokraamosta. Kysy erilaisista vakuutusvaihtoehdoista. Muista tarkistaa myös auton varustus. Italiassa autossa on oltava aina heijastava turvaliivi, heijastava kolmio sekä vararengas. Kuten muissakin Euroopan maissa, vuokra-auto voidaan maksaa pankki- tai luottokorteilla sekä käteisellä. Jotkut vuokraamot hyväksyvät vain luottokortit.

Mitä palveluja Rooman Ciampinon lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Ciampinon lentokentällä matkailijoita palvelevat autovuokraamoista muun muassa Avis, Hertz, Europe Car sekä Enterprise. Autonvuokraus ennakkoon on järkevää, ja varaamisen yhteydessä voit määrittää kaikki autoon haluamasi lisävarusteet. Näin auto varusteineen odottaa sinua Rooman lentokentällä valmiina. Lasten turvaistuin on tärkeää muistaa vuokrata alle 3-vuotiaille. Italian lain mukaan hyvin pienet lapset eivät saa matkustaa etupenkillä. Rooman Ciampinolla on käytössä ilmainen Wi-Fi-yhteys, ja myös joihinkin autoihin on saatavilla nettiyhteys. Ciampinon lentokenttä on pienehkö, yhdessä tasossa oleva rakennus, jossa on helppoa liikkua pyörätuolilla. Myös autovuokraamojen palvelupisteille on esteetön pääsy.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Ciampino lentokenttä?

INTERRENT, Centauro ja SICILY BY CAR suosituimmat 48 vuokraamoista, jotka sijaitsevat kentällä Ciampino lentokenttä. INTERRENT osoite on Via Luigi Bandini snc. Centauro osoite on Ciampino Airport Via Appia Km 13. SICILY BY CAR osoite on c/o Aeroporto Ciampino.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Ciampino lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Ciampino lentokenttä on Mini. Kuluneen vuoden aikana 45 % momondon käyttäjistä etsivät Mini autoja vuokrattavaksi kentällä Ciampino lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Mini autoja tällä lentokentällä, on INTERRENT ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä. Jos teet päätöstä Mini autojen välillä kentällä Ciampino lentokenttä, ota huomioon Ford Ka tai Fiat Panda - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Ciampino lentokenttä?

Keskimääräinen hinta 10 €/pvä mallin Ford Ka vuokraaminen vuokraamolta INTERRENT on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Ciampino lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon INTERRENT mallille Ford Ka on 4 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Ciampino lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Ciampino lentokenttä?

Löydät parhaat vuokra-autotarjoukset kentältä Ciampino lentokenttä, kun teet varauksen 12 päivää ennen hintojen ollessa keskimäärin 10 €/pvä . Viime vuoden tietojen perusteella voit odottaa maksavasi keskimäärin 37 €/pvä jos vuokraat auton viikonloppuna. Arkipäivän vuokrahinnat ovat keskimäärin 15 €/pvä. Vaikka vuokra-autotarjouksia löytyy ympäri vuoden kentältä Ciampino lentokenttä, toukokuu on yleensä parhain kuukausi vuokraukselle hintojen ollessa keskimäärin 12 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Ciampino lentokenttä?

Perustuen 1 arvosteluun ja keskimääräisin arviopisteisin 10, Europcar on suosituin autovuokraamo kentällä Ciampino lentokenttä. 1 % käyttäjistämme päätti varata halvan vuokra-auton vuokraamosta Europcar kuluneen vuoden aikana. Halpaa autonvuokrausta on myös saatavilla vuokraamoistaDollar sekä Autoclick Rent A Car, joista molemmat ovat kentänCiampino lentokenttä hyvämaineisia vuokra-autoyrityksiä. 2 arvostelijaa antoi vuokraamolle Dollar asiakasarviopisteitä keskimäärin 9,8, kun taas 2 arvostelijaa antoi vuokraamolle Autoclick Rent A Car asiakasarviopisteitä keskimäärin 9,2.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Ciampino lentokenttä?

Autonvuokraus kentällä Ciampino lentokenttä maksaa keskimäärin 20 €/pvä. 150 € on tällä hetkellä keskimääräinen vuokra-auton hinta yhden viikon ajaksi. Autonvuokraus kentältä Ciampino lentokenttä kuukaudeksi maksaa keskimäärin 1131 €. Pidä mielessä, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä autovuokraamosta vuokraat auton, ja mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä tyyppisen auton haluat vuokrata.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Rooma Ciampino lentokenttä?

Hyundai Accent ja Ford Ka automallit lentokentällä Rooma Ciampino lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat lentokentällä Rooma Ciampino lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 23 €/päivä ja alhaisimmillaan 2 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 12 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 2 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja lentokentällä Rooma Ciampino lentokenttä?

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 lentokentällä Rooma Ciampino lentokenttä, niin Avis on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot lentokentällä Rooma Ciampino lentokenttä vuokraamolta Avis ovat keskimäärin 175 € per päivä.


Autonvuokraus Italia Lazio Rooma Rooma Ciampino lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00