Autonvuokraus Pristina - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Pristina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pristina, Kosovo
21. tammikuu — 28. tammikuu
Sama palautus
Pristina, Kosovo
to 21/1
Keskipäivä
to 28/1
Keskipäivä

Autovuokraamo Pristina: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pristina
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 14 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pristina kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pristinan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pristina

Ajankohtana tammikuu tähän päivään mennessä, 39 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Pristina.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pristina noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja National ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Pristina COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Pristina. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Pristina?

Ajalle helmikuu kohteessa Pristina, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 22 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 22 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Pristina ajankohtana helmikuu oli 29 € – mutta jopa 27 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Pristina autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Pristina. Keskimääräisillä 25 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 4 toimipisteessä, SURPRICE CAR RENTAL on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Pristina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Pristina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Pristina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Pristina?

Kaupungista Pristina löytyy 4 toimipaikkaa, jotka SURPRICE CAR RENTAL omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 25 € keskimäärin.

Millainen sää on kohteessa Pristina, Kosovo kuukauden tammikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Pristina kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −1 °C lämpötiloja ja 39 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Pristina. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

Onko sää kaupungissa Pristina samanlainen kuin muualla Prishtinë alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Pristina ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Prishtinë lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −1 °C ja mahdollinen sademäärä 39 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Pristina? Aloita matkan suunnittelu!