Autonvuokraus Pristina, Kosovo - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Pristina, Kosovo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pristina, Kosovo
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
Sama palautus
Pristina, Kosovo
su 18/4
Keskipäivä
su 25/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Pristina: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pristina, Kosovo
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 14 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pristina, Kosovo kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Pristinan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pristina

Ajankohtana huhtikuu tähän päivään mennessä, 39 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Pristina.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pristina noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja National ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Pristina COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Pristina. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Pristina autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Pristina. Keskimääräisillä 26 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 4 toimipisteessä, SURPRICE CAR RENTAL on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Pristina, Kosovo autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Pristina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Pristina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Pristina?

Kaupungista Pristina, Kosovo löytyy 4 toimipaikkaa, jotka SURPRICE CAR RENTAL omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 26 € keskimäärin.

Millainen sää on kohteessa Pristina, Kosovo kuukauden huhtikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Pristina kuukauden huhtikuu aikana voivat odottaa 10 °C lämpötiloja ja 49 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Pristina kuukauden huhtikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Pristina. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Pristina vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Volkswagen Polo tai Fiat Panda.

Onko sää kaupungissa Pristina samanlainen kuin muualla District of Pristina alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Pristina ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella District of Pristina lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 49 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Pristina lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Pristina

Lentolippu varattuna kohteeseen Pristina? Aloita matkan suunnittelu!