SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Pristina

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pristina

Pristina, Kosovo
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Pristina, Kosovo
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjoukset Pristina, District of Pristina

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

12 € - 38 €

Kaikki autotyypit

12 € - 47 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SURPRICE CAR RENTAL Pristina, District of Pristina on helmikuu hintojen ollessa 12 € per päivä keskimäärin. 12 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 23 € kuin keskimääräinen vuosihinta SURPRICE CAR RENTAL Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pristina. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SURPRICE CAR RENTAL Pristina on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Pristina SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Pristina, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SURPRICE CAR RENTAL

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Pristina

Onko vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL toimipistettä kentällä Pristina lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille SURPRICE CAR RENTAL kentällä Pristina lentokenttä (Prishtina Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Pristina kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL Pristina vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 61 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 61 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pristina?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 4 toimipistettä kaupungissa Pristina. Käyttäjiemme mukaan suosituin SURPRICE CAR RENTAL toimipiste kaupungissa Pristina sijaitsee osoitteessa Prishtina Airport. 90 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat SURPRICE CAR RENTAL auton kaupungissa Pristina teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pristina hinnat?

autoa Pristina hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pristina?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pristina osiossa on 43 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pristina?

Eri maissa, myös kohteessa Pristina, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pristina?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Pristina. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pristina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.