SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Pristina

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pristina

Pristina, Kosovo
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Pristina, Kosovo
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjoukset Pristina, District of Pristina

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

12 € - 30 €

Kaikki autotyypit

12 € - 33 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SURPRICE CAR RENTAL Pristina, District of Pristina on lokakuu hintojen ollessa 12 € per päivä keskimäärin. 12 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 24 € kuin keskimääräinen vuosihinta SURPRICE CAR RENTAL Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pristina. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SURPRICE CAR RENTAL Pristina on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SURPRICE CAR RENTAL tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Pristina SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Pristina, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Pristina

SURPRICE CAR RENTAL haluaa varmistaa, että Pristina alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena SURPRICE CAR RENTAL on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Pristina vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille SURPRICE CAR RENTAL kentällä Pristina lentokenttä (Prishtina Airport).

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL Pristina vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 21 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 20 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Jos haluat säästää rahaa SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Mini, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Pristina. Mini vuokraus vupkraamolta SURPRICE CAR RENTAL maksaa keskimäärin 21 € per päivä, mikä on 2 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 40 % käyttäjistämme varasi Mini auton vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL säästääkseen rahaa Pristina matkalla.

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 4 toimipistettä kaupungissa Pristina. Käyttäjiemme mukaan suosituin SURPRICE CAR RENTAL toimipiste kaupungissa Pristina sijaitsee osoitteessa Prishtina Airport. 85 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat SURPRICE CAR RENTAL auton kaupungissa Pristina teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.