Avis autonvuokraukset kaupungista Pristina

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pristina

Pristina, Kosovo
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Pristina, Kosovo
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pristina Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Pristina, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

3 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Pristina

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Pristina lentokenttä?

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Pristina lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta Prishtina Airport.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Pristina?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Pristina. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Pristina kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Pristina lokakuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 26 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 26 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pristina?

Kaupungista Pristina löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Prishtina Airport, Pristina sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 82 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Pristina noutivat kulkuneuvon osoitteessa Prishtina Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pristina hinnat?

autoa Pristina hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pristina?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pristina osiossa on 43 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pristina?

Eri maissa, myös kohteessa Pristina, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pristina?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Pristina. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pristina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.