Autonvuokraus Pinetown, Etelä-Afrikka

Haussa halpa vuokra-auto Pinetown, Etelä-Afrikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pinetown, Etelä-Afrikka
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Pinetown, Etelä-Afrikka
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Pinetown: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pinetown, Etelä-Afrikka
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Pinetown, Etelä-Afrikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Durban Kuningas Shakan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Pinetown

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Pinetown noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Pinetown. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Pinetown, Etelä-Afrikka?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Pinetown tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Pinetown kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Pinetown ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pinetown?

  Datamme perusteella Volkswagen Passat on suosituin vuokra-auto kaupungissa Pinetown.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Passat vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä kaupungissa Pinetown, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 22 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Pinetown on BMW 3 Series keskimääräisen hinnan ollessa 40 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 35 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Pinetown kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Pinetown autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Pinetown samanlainen kuin muualla KwaZulu-Natal alueella?

  Jos etsit Pinetown vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen KwaZulu-Natal lämpötila on yleensä 24 °C ja sademäärä vastaavasti 110 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Afrikka

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Kapkaupunki, Johannesburg ja Port Elizabeth eri puolilla Etelä-Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Pinetown