Autonvuokraus Navegantes, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Navegantes, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Navegantes, SC, Brasilia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Navegantes, SC, Brasilia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Navegantes: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Navegantes, Brasilia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

7,1

Value

7,2
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

8,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Navegantes, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Florianópolis Hercilio Luz lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Navegantes

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Navegantes noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Navegantes sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Hertz ja Alamo.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Navegantes, Brasilia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Navegantes tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Navegantes kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Navegantes ajat.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Navegantes kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Navegantes.

 • Onko sää kaupungissa Navegantes samanlainen kuin muualla Santa Catarina alueella?

  Ilmasto alueella Santa Catarina kuukauden tammikuu aikana on yleensä 24 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 190 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Navegantes lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Navegantes