Autonvuokraus Monterrey, Meksiko

Haussa halpa vuokra-auto Monterrey, Meksiko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Monterrey, NL, Meksiko
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Monterrey, NL, Meksiko
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Monterrey: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Monterrey, Meksiko
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Value

7,3
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

5,3

Value

5,3
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

4,5

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,0

Value

3,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,1

Kokonaisarvosana

4,7

Value

5,1
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

4,0

Value

3,0

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Monterrey, Meksiko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Monterrey Gen Mariano Escobedo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Monterrey

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Monterrey noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Monterrey noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Dollar, Enterprise ja Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Monterrey. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Monterrey, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Monterrey. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Monterrey valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Monterrey, Meksiko?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Monterrey on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 70 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Monterrey ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Monterrey?

  Keskimääräiseen hintaan 7 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 0 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Monterrey on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Nissan Versa vuokraaminen kaupungissa Monterrey keskimääräiseen hintaan 7 €/pvä (0 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Monterrey?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Monterrey, niin Europcar on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Monterrey vuokraamolta Europcar ovat keskimäärin 38 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Monterrey, Meksiko kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Monterrey kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 14 °C lämpötiloja ja 17 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Monterrey kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Monterrey autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Monterrey vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Chevrolet Spark tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Monterrey samanlainen kuin muualla Nuevo León alueella?

  Ilmasto alueella Nuevo León kuukauden tammikuu aikana on yleensä 14 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 17 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Monterrey lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Monterrey