Autonvuokraus Kralendijk, Bonaire

Haussa halpa vuokra-auto Kralendijk, Bonaire? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kralendijk, Bonaire
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Kralendijk, Bonaire
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Kralendijk: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kralendijk, Bonaire
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Value

8,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,7

Comfort

3,7

Kokonaisarvosana

3,7

Value

3,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
6 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kralendijk, Bonaire kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kralendijk Flamingo Int. lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kralendijk

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kralendijk noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Kralendijk noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget, Avis ja Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Kralendijk. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Kralendijk, Bonaire autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Kralendijk sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Kralendijk. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kralendijk, Bonaire?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Kralendijk huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Kralendijk taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Kralendijk rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kralendijk?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Chevrolet Spark kaupungista Kralendijk, ja datamme mukaan Suzuki Jimny on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Chevrolet Spark, hinnat ovat 37 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Chevrolet Spark autonvuokraustarjousta kaupungista Kralendijk niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 € per päivä. Suzuki Jimny autonvuokraukset kaupungista Kralendijk ovat yleensä keskimäärin 44 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 31 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Kralendijk, Bonaire kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Kralendijk kuukauden tammikuu aikana on 26 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 52 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Kralendijk on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Aloita matkan suunnittelu - Kralendijk