Sixt autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Barcelona, Espanja
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 111 €

Kaikki autotyypit

21 € - 124 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Barcelona, Katalonia on marraskuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Barcelona on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Barcelona, Katalonia on syyskuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Barcelona on syyskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Barcelona Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,8

Value

6,9

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Terminal 1 & 2 Llegadas.

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Barcelona pitävät enemmän Farmari ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Farmari vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 53 €/päivä ja 39 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.