IWS autonvuokraukset kaupungista Kaohsiung

Etsi ja vertaa hyviä IWS vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kaohsiung

Kaohsiung, Taiwan
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Kaohsiung, Taiwan
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kaohsiung IWS toimipaikat

Alla on tietoja kaikista IWS vuokra-autojen sijainneista Kaohsiung, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

IWS

4 sijaintia

Tietoja IWS autonvuokrauksesta kaupungissa Kaohsiung

Onko vuokraamolla IWS toimipistettä kentällä Kaohsiung lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla IWS on 1 toimipaikka kentällä Kaohsiung lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Kaohsiung airport.

Kuinka monta IWS autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kaohsiung?

Vuokraamolla IWS on 4 toimipistettä kaupungissa Kaohsiung. Käyttäjiemme mukaan suosituin IWS toimipiste kaupungissa Kaohsiung sijaitsee osoitteessa No. 65, Wenfu Rd, Zuoying Dist., Kaohsiung City. 92 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat IWS auton kaupungissa Kaohsiung teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kaohsiung hinnat?

autoa Kaohsiung hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kaohsiung?

syyskuuta 2023 alkaen 53 toimijaa on valittavissa autoa Kaohsiung osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kaohsiung?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kaohsiung. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kaohsiung?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kaohsiung. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kaohsiung

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.