Autonvuokraus Jerevan, Armenia

Haussa halpa vuokra-auto Jerevan, Armenia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jerevan, Armenia
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Jerevan, Armenia
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Jerevan: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jerevan, Armenia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Value

8,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

5,9

Value

7,9
9 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Jerevan, Armenia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Jerevan lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Jerevan

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Jerevan noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Jerevan noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Alamo, Avis ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Jerevan. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Jerevan autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Sixt vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Jerevan. Keskimääräisillä 67 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Sixt on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

 • Peritäänkö Jerevan, Armenia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Jerevan. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Jerevan valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Jerevan, Armenia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Jerevan on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Jerevan taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Jerevan alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jerevan?

  Hyundai Accent ja Ford Focus automallit kaupungissa Jerevan ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Jerevan voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 27 €/päivä ja alhaisimmillaan 12 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 28 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 15 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Jerevan?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volvo XC90 kaupungissa Jerevan, niin Europcar on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Volvo XC90 vuokra-autot kaupungissa Jerevan vuokraamolta Europcar ovat keskimäärin 5142 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Jerevan, Armenia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Jerevan on −4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 22 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Jerevan.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Jerevan lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Jerevan.

 • Onko sää kaupungissa Jerevan samanlainen kuin muualla Yerevan alueella?

  Ilmasto alueella Yerevan kuukauden tammikuu aikana on yleensä −4 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 22 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Jerevan lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Jerevan lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Jerevan

Aloita matkan suunnittelu - Jerevan