Rentmotors autonvuokraukset kaupungista Jerevan

Etsi ja vertaa hyviä Rentmotors vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jerevan

Jerevan, Armenia
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Jerevan, Armenia
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jerevan Rentmotors toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Rentmotors vuokra-autojen sijainneista Jerevan, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia

Tietoja Rentmotors autonvuokrauksesta kaupungissa Jerevan

Rentmotors haluaa varmistaa, että Jerevan alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Rentmotors on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Jerevan vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Tällä hetkellä vuokraamolla Rentmotors on 1 toimipaikka kentällä Yerevan lentokenttä:
Yerevan airport.

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Rentmotors tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Jerevan kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon Rentmotors Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 44 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 44 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Yerevan airport on suosituin Rentmotors autonvuokrauksen toimipiste kaikista 9 toimipisteistä, joita kaupungista Jerevan löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Rentmotors vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Yerevan airport sijaitsevassa toimipisteessä.