Autonvuokraukset Armeniassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Armeniassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Jerevan, Armenia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Jerevan, Armenia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Armenia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Armenia

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Armenia?

Vuokraamolla Rentmotors on eniten autonvuokrauspisteitä Armenia alueella. Yritykseltä löytyy 9 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Jerevan on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Jerevan löytyy myös 9 Rentmotors autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Armenia?

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Armenia on Mini. 36 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Armenia. Jos Mini sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 35 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

0

Armenia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Armenia

Rentmotors

9 sijaintia

Naniko

4 sijaintia

Autorent Car Rental

3 sijaintia

Express Rent a Car

3 sijaintia

Express Car Armenia

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Alamo

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Armenia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Armenia

Autonvuokraus Armenia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Armenia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Armenia?

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Armenia laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Armenia?

Armenia on rankattu 75/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Armenia on saanut teiden laatupisteiksi 3,8. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Armenia sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Armenia?

Maan Armenia laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,40‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Armenia sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Armenia alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Armenia hinnat?

autoa Armenia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Armenia?

syyskuuta 2023 alkaen 61 toimijaa on valittavissa autoa Armenia osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Armenia?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Armenia. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Armenia?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Armenia. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Armenia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Armenia

Tutustu alueen Aasia muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Aasia

Aloita matkan suunnittelu - Armenia


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Armenia?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Armenia voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Armenia?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Armenia, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Armenia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Armenia ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Armenia momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Armenia.

Löytyykö kohteesta Armenia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Armenia.

Voinko etsiä Armenia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Armenia vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Armenia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.