Autonvuokraus Itajaí, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Itajaí, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Itajaí, SC, Brasilia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Itajaí, SC, Brasilia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Itajaí: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Itajaí, Brasilia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Itajaí, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Florianópolis Hercilio Luz lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Itajaí

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Itajaí, Brasilia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Itajaí on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Itajaí taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Itajaí alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Itajaí?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Itajaí, ja datamme mukaan Volkswagen Passat on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 23 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Itajaí niinkin alhaiseen hintaan kuin 7 € per päivä. Volkswagen Passat autonvuokraukset kaupungista Itajaí ovat yleensä keskimäärin 31 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 10 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Itajaí kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Itajaí.

 • Onko sää kaupungissa Itajaí samanlainen kuin muualla Santa Catarina alueella?

  Ilmasto alueella Santa Catarina kuukauden tammikuu aikana on yleensä 24 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 190 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Itajaí lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Itajaí