Autonvuokraus Fort-de-France, Martinique

Haussa halpa vuokra-auto Fort-de-France, Martinique? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fort-de-France, Martinique
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Fort-de-France, Martinique
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Fort-de-France: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fort-de-France, Martinique
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
4 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Fort-de-France, Martinique kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Fort-de-France Lamentin lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Fort-de-France

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Fort-de-France noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar, Alamo ja Thrifty ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Fort-de-France. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Fort-de-France autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Fort-de-France, Martinique autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Fort-de-France olevat suositut autovuokraamot, kuten FLIZZR, Europcar ja Alamo tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Fort-de-France, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Fort-de-France?

  Keskimääräiseen hintaan 31 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 10 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Fort-de-France on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai i10 vuokraaminen kaupungissa Fort-de-France keskimääräiseen hintaan 27 €/pvä (8 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Juke vuokra-autoja kaupungissa Fort-de-France?

  JUMBO CAR on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Nissan Juke vuokra-autoja kaupungissa Fort-de-France. Malli Nissan Juke maksaa vuokrattaessa vuokraamosta JUMBO CAR 45 €/pvä keskimäärin.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Fort-de-France kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Fort-de-France.


Aloita matkan suunnittelu - Fort-de-France