Autonvuokraukset Martiniquella

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Martiniquella? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Fort-de-France, Martinique
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Fort-de-France, Martinique
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Martinique

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Martinique

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Martinique?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Martinique, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että keddy by Europcar vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 11 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Harkitse vierailevasi kaupungissa Fort-de-France, joka on maan Martinique suosituin kaupunki. Vuokraamolla keddy by Europcar on 4 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Martinique?

Maahan Martinique matkustavat valitsevat yleensä Edullinen vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 49 % käyttäjistämme on vuokrannut Edullinen Martinique matkan ajaksi keskimääräiseen 32 € per päivä hintaan.

Martinique autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Martiniquen ainutlaatuiset liikennelait?

Martinique on Ranskan merentakainen alue, joten siellä pätevät samat liikennesäännöt kuin Ranskassakin. Martiniquessa rattijuopumuksen raja on hyvin tiukka, ja alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on kielletty. Niille, joilla on alle kolmen vuoden ajokokemus, rattijuopumusraja on vielä muitakin tiukempi. Alkoholin kanssa tulee siis olla tarkkana, jos aikoo ajaa autoa. Puhallustestit ovat varsin tavallisia. Alle 6-vuotiaiden lasten on oltava asianmukaisessa turvaistuimessa matkustaessaan autossa ja alle 12-vuotiaiden lasten tulee aina matkustaa takapenkillä. Martiniquessa ei ole tullimaksuja moottoriteillä. Autossa pitäisi aina olla mukana varoituskolmion lisäksi aina myös heijastinliivit ja alkometri. Auton äänimerkkiä ei tulisi käyttää myöhäisen yön ja aamun välillä, ellei kyseessä ole hätätapaus. Auton äänitorven turhaa käyttöä tule erityisesti välttää kaupunkialueella. Muiden autoilijoiden varoittaminen käy yleensä ajovaloja vilkuttamalla, mutta valojen vilkutus ei tarkoita samaa kuin Suomessa. Martiniquessa ajovalojen vilkutus tarkoittaa yleensä, että vilkuttaja on tulossa ja että häntä pitää varoa. Martiniquessa on runsaasti nopeusvalvontakameroita käytössä, joten nopeusrajoitusten mukaan ajaminen on vahvasti suositeltavaa.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Martiniquessa?

Martiniquessa on suositeltavaa käyttää kansainvälistä ajokorttia, mutta sitä ei vaadita välttämättä eurooppalaisilta matkustajilta. Esimerkiksi onnettomuuden sattuessa asioiden selvittäminen on kuitenkin helpompaa, jos on kansainvälinen ajokortti taskussa. Oman maan ajokortti on kuitenkin aina pidettävä mukana kansainvälisen ajokortin rinnalla. Passi kannattaa myös pitää mukana henkilöllisyystodistuksena. Autonvuokraus on mahdollista kaikille yli 21-vuotiaille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaille kuljettajille voi kuitenkin tulla lisämaksuja autovuokraamokohtaisesti. Monet autovuokraamot laskuttavat siis nuoria kuskeja hieman muita enemmän, lähinnä kokemattomuuden ja suuremman riskin takia. Vuokra-autoa ajaessa mukana pitää olla ajokorttien lisäksi myös rekisteriote ja vakuutuskirjat. Jos aikoo vuokrata auton Martiniquessa, mukana matkassa pitäisi olla myös luottokortti. Osa autovuokraamoista hyväksyy muitakin maksutapoja, mutta luottokortilla saat vuokra-auton allesi helpoiten. Saadaksesi varmasti vuokra-auton parhaaseen hintaan, niiden vertailu onnistuu kätevästi momondon kautta.

Millä Martiniquen alueilla on eniten liikennettä?

Rivière-Saléessa ja Sainte-Annessa on Martiniquen alueen pahimmat ruuhkat. Ruuhkaa on yleensä myös lentokentän ja moottoriteiden suuntaan. Liikennettä on eniten aamuisin ja iltapäivisin, kun monet ovat menossa tai tulossa töistä. Aamuisin kannattaa lähteä ajamaan mahdollisimman varhain, jos haluaa välttyä pahimmalta ruuhka-ajalta. Iltapäivällä kannattaa varautua iltapäiväruuhkaan, joten paluumatka on hyvä tehdä joko ennen viittä tai vasta seitsemän jälkeen. Martiniquen autotiet ovat paikoin erittäin jyrkkiä ja kapeita, joten kannattaa ajaa varovaisesti ja rauhallisesti ympäristöön mukautuen. Martiniquessa liikkuu myös runsaasti moottori- ja polkupyöriä. Molempia kannattaa pitää tarkasti silmällä autoa ajaessa. Martiniquessa on helmikuisin Vaval-tapahtuma, joka tunnetaan muualla Karibialla karnevaalina ja maissa Mardi Gras -juhlana. Juhla kestää neljä päivää, ja siihen kuuluu naamiaisia, paraateja ja musiikkia. Juhla on koko saarivaltion laajuinen – ja se voi tukkia liikenteen todella tehokkaasti. Lisäksi Martiniquella on heinäkuussa pyöräilykilpailu Le Tour de Martinique, jonka takia monet autotiet ovat suljettuina. Kilpailu kulkee lähes koko saaren ympäri, joten suljettuja teitä riittää. Tämä puurouttaa liikennettä ja vaikeuttaa liikkumista.

Mitkä ovat Martiniquen parhaat luonnonkauniit tiet?

Fort-de-Francen kaupungista ajaa noin tunnin Mont Peléen upealle tulivuorelle. Matka kulkee Fort-de-Francen kaupungista pitkin N2-tietä, joka kulkee rantaviivaa myötäilevästi melkein puolet matkasta. Matkan varrella on ravintoloita, huoltoasemia ja nähtävyyksiä, kuten kirkkoja ja Carbetin ranta. Kun auton saa Mont Peléen juurelle parkkipaikkaan, jatkuu matka vähän vielä tulivuorta pitkin ylös. Ylhäällä näkymät ja kokemus on kaiken vaivan arvoiset. Fort-de-Francen kaupungista pääsee myös N5-tietä pitkin La trace de Capsin vaellusreitille, jossa on henkeäsalpaavan kauniit näkymät. Ajomatka La trace de Capsille vie hiukan päälle tunnin, mutta ajoreitti kulkee ensin kauniin Martiniquen luonnon halki, ja loput matkasta tie kulkee rantaviivaa myötäillen. Tämänkin ajoreitin varrella on monia ruokaravintoloita ja huoltoasemia, mutta myös muutamia kirkkoja ja museoita. Fort-de-Francen kaupungista pääsee Lazurowa Grotan luoliin suunnilleen tunnissa ajamalla ensin tietä A1, kääntymällä sitten tielle N5, ja lopuksi seurataan tietä D7. Tämä ajoreitti seuraa enimmäkseen sisämaan reittejä, mutta päätyy upeaan luolastoon meren rannalla. Lazurowa Grotan lähistöllä on Plage de Gros Raisinin ranta ja Point Y -näköalapaikka. Autonvuokraus on Martiniquella erittäin hyvä idea, jos haluaa kiertää kaunista saarta omassa tahdissaan.


Autonvuokraustarjoukset Martinique

Löydä kohteesta Martinique juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

15 € - 66 €

Kaikki autotyypit

15 € - 118 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Martinique on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Martinique on kesäkuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Martinique, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Martinique voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Martinique autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Martinique

keddy by Europcar

11 sijaintia

JUMBO CAR

7 sijaintia

Rent@Car

5 sijaintia

Europcar

4 sijaintia

Rentacar

4 sijaintia

Citer

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

INTERRENT

3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Martinique suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Martinique

Autonvuokraus Martinique

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Martinique, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Martinique hinnat?

autoa Martinique hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Martinique?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Martinique osiossa on 116 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Martinique?

Eri maissa, myös kohteessa Martinique, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Martinique?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Martinique. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Martinique

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Martinique

Tutustu alueen Karibia muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Karibia

Aloita matkan suunnittelu - Martinique


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Martinique?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Martinique käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Martinique?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Martinique, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Martinique, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Martinique autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Martinique momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Martinique.

Löytyykö kohteesta Martinique autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Martinique vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Martinique vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Martinique, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Martinique

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.