Autonvuokraukset Martiniquella

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Martiniquella? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Fort-de-France, Martinique
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Fort-de-France, Martinique
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Martinique autonvuokraustiedot

Martinique on Ranskan merentakainen alue, joten siellä pätevät samat liikennesäännöt kuin Ranskassakin. Martiniquessa rattijuopumuksen raja on hyvin tiukka, ja alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on kielletty. Niille, joilla on alle kolmen vuoden ajokokemus, rattijuopumusraja on vielä muitakin tiukempi. Alkoholin kanssa tulee siis olla tarkkana, jos aikoo ajaa autoa. Puhallustestit ovat varsin tavallisia. Alle 6-vuotiaiden lasten on oltava asianmukaisessa turvaistuimessa matkustaessaan autossa ja alle 12-vuotiaiden lasten tulee aina matkustaa takapenkillä. Martiniquessa ei ole tullimaksuja moottoriteillä. Autossa pitäisi aina olla mukana varoituskolmion lisäksi aina myös heijastinliivit ja alkometri. Auton äänimerkkiä ei tulisi käyttää myöhäisen yön ja aamun välillä, ellei kyseessä ole hätätapaus. Auton äänitorven turhaa käyttöä tule erityisesti välttää kaupunkialueella. Muiden autoilijoiden varoittaminen käy yleensä ajovaloja vilkuttamalla, mutta valojen vilkutus ei tarkoita samaa kuin Suomessa. Martiniquessa ajovalojen vilkutus tarkoittaa yleensä, että vilkuttaja on tulossa ja että häntä pitää varoa. Martiniquessa on runsaasti nopeusvalvontakameroita käytössä, joten nopeusrajoitusten mukaan ajaminen on vahvasti suositeltavaa.

Martiniquessa on suositeltavaa käyttää kansainvälistä ajokorttia, mutta sitä ei vaadita välttämättä eurooppalaisilta matkustajilta. Esimerkiksi onnettomuuden sattuessa asioiden selvittäminen on kuitenkin helpompaa, jos on kansainvälinen ajokortti taskussa. Oman maan ajokortti on kuitenkin aina pidettävä mukana kansainvälisen ajokortin rinnalla. Passi kannattaa myös pitää mukana henkilöllisyystodistuksena. Autonvuokraus on mahdollista kaikille yli 21-vuotiaille, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Alle 25-vuotiaille kuljettajille voi kuitenkin tulla lisämaksuja autovuokraamokohtaisesti. Monet autovuokraamot laskuttavat siis nuoria kuskeja hieman muita enemmän, lähinnä kokemattomuuden ja suuremman riskin takia. Vuokra-autoa ajaessa mukana pitää olla ajokorttien lisäksi myös rekisteriote ja vakuutuskirjat. Jos aikoo vuokrata auton Martiniquessa, mukana matkassa pitäisi olla myös luottokortti. Osa autovuokraamoista hyväksyy muitakin maksutapoja, mutta luottokortilla saat vuokra-auton allesi helpoiten. Saadaksesi varmasti vuokra-auton parhaaseen hintaan, niiden vertailu onnistuu kätevästi momondon kautta.

Rivière-Saléessa ja Sainte-Annessa on Martiniquen alueen pahimmat ruuhkat. Ruuhkaa on yleensä myös lentokentän ja moottoriteiden suuntaan. Liikennettä on eniten aamuisin ja iltapäivisin, kun monet ovat menossa tai tulossa töistä. Aamuisin kannattaa lähteä ajamaan mahdollisimman varhain, jos haluaa välttyä pahimmalta ruuhka-ajalta. Iltapäivällä kannattaa varautua iltapäiväruuhkaan, joten paluumatka on hyvä tehdä joko ennen viittä tai vasta seitsemän jälkeen. Martiniquen autotiet ovat paikoin erittäin jyrkkiä ja kapeita, joten kannattaa ajaa varovaisesti ja rauhallisesti ympäristöön mukautuen. Martiniquessa liikkuu myös runsaasti moottori- ja polkupyöriä. Molempia kannattaa pitää tarkasti silmällä autoa ajaessa. Martiniquessa on helmikuisin Vaval-tapahtuma, joka tunnetaan muualla Karibialla karnevaalina ja maissa Mardi Gras -juhlana. Juhla kestää neljä päivää, ja siihen kuuluu naamiaisia, paraateja ja musiikkia. Juhla on koko saarivaltion laajuinen – ja se voi tukkia liikenteen todella tehokkaasti. Lisäksi Martiniquella on heinäkuussa pyöräilykilpailu Le Tour de Martinique, jonka takia monet autotiet ovat suljettuina. Kilpailu kulkee lähes koko saaren ympäri, joten suljettuja teitä riittää. Tämä puurouttaa liikennettä ja vaikeuttaa liikkumista.

Fort-de-Francen kaupungista ajaa noin tunnin Mont Peléen upealle tulivuorelle. Matka kulkee Fort-de-Francen kaupungista pitkin N2-tietä, joka kulkee rantaviivaa myötäilevästi melkein puolet matkasta. Matkan varrella on ravintoloita, huoltoasemia ja nähtävyyksiä, kuten kirkkoja ja Carbetin ranta. Kun auton saa Mont Peléen juurelle parkkipaikkaan, jatkuu matka vähän vielä tulivuorta pitkin ylös. Ylhäällä näkymät ja kokemus on kaiken vaivan arvoiset. Fort-de-Francen kaupungista pääsee myös N5-tietä pitkin La trace de Capsin vaellusreitille, jossa on henkeäsalpaavan kauniit näkymät. Ajomatka La trace de Capsille vie hiukan päälle tunnin, mutta ajoreitti kulkee ensin kauniin Martiniquen luonnon halki, ja loput matkasta tie kulkee rantaviivaa myötäillen. Tämänkin ajoreitin varrella on monia ruokaravintoloita ja huoltoasemia, mutta myös muutamia kirkkoja ja museoita. Fort-de-Francen kaupungista pääsee Lazurowa Grotan luoliin suunnilleen tunnissa ajamalla ensin tietä A1, kääntymällä sitten tielle N5, ja lopuksi seurataan tietä D7. Tämä ajoreitti seuraa enimmäkseen sisämaan reittejä, mutta päätyy upeaan luolastoon meren rannalla. Lazurowa Grotan lähistöllä on Plage de Gros Raisinin ranta ja Point Y -näköalapaikka. Autonvuokraus on Martiniquella erittäin hyvä idea, jos haluaa kiertää kaunista saarta omassa tahdissaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Martinique suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Martinique

Autonvuokraus Martinique

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Martinique, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Martinique, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että keddy by Europcar vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 11 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Harkitse vierailevasi kaupungissa Fort-de-France, joka on maan Martinique suosituin kaupunki. Vuokraamolla keddy by Europcar on 4 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Maahan Martinique matkustavat valitsevat yleensä Economy vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 100 % käyttäjistämme on vuokrannut Economy Martinique matkan ajaksi keskimääräiseen 20 € per päivä hintaan.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Martinique

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Martinique

Tutustu alueen Karibia muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Karibia

Aloita matkan suunnittelu - Martinique


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Martinique käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Martinique, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Martinique autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Martinique.

Voit erityisesti suodattaa Martinique vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Martinique, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.