Sixt autonvuokraukset kaupungista Lontoo

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lontoo

Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Lontoo, Englanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

35 € - 113 €

Kaikki autotyypit

35 € - 204 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Lontoo, Englanti on lokakuu hintojen ollessa 35 € per päivä keskimäärin. 35 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lontoo. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Lontoo on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Sixt Lontoo, Englanti on syyskuu hintojen ollessa 89 € per päivä keskimäärin. 89 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 172 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Lontoo. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Sixt Lontoo on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Sixt Lontoo, Englanti on maaliskuu hintojen ollessa 72 € per päivä keskimäärin. 72 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 146 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Lontoo. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Sixt Lontoo on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Sixt

53 €/pvä

14 loka - 18 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Lontoo Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Lontoo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,4

Value

7,1

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Lontoo

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 2 toimipaikkaakentällä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Sofitel London Heathrow T5 ja Terminal 2 Landside Arrivals.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Lontoo kuukauden lokakuu aikana?

Maasturi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Sixt tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Lontoo kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Sixt Maasturi autot maksavat keskimäärin 116 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 115 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lontoo?

Kaupungista Lontoo löytyy 19 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Terminal 2 Landside Arrivals, Lontoo sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 45 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Lontoo noutivat kulkuneuvon osoitteessa Terminal 2 Landside Arrivals sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lontoo hinnat?

autoa Lontoo hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lontoo?

syyskuuta 2023 alkaen 332 toimijaa on valittavissa autoa Lontoo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lontoo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Lontoo. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lontoo?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Lontoo, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Lontoo

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Lontoo autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lontoo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.