Easirent autonvuokraukset kaupungista Lontoo

Etsi ja vertaa hyviä Easirent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lontoo

Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Lontoo, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Easirent vuokra-autotarjoukset Lontoo, Englanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

8 € - 81 €

Kaikki autotyypit

8 € - 81 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Easirent Lontoo, Englanti on syyskuu hintojen ollessa 8 € per päivä keskimäärin. 8 € per päivä on 75 % alhaisempi kuin 32 € kuin keskimääräinen vuosihinta Easirent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lontoo. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Easirent Lontoo on syyskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Easirent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Easirent

31 €/pvä

6 heinä - 9 heinä
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Easirent

42 €/pvä

6 heinä - 9 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Easirent

48 €/pvä

6 heinä - 9 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Lontoo Easirent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Easirent vuokra-autojen sijainneista Lontoo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,9

Value

5,3

Tietoja Easirent autonvuokrauksesta kaupungissa Lontoo

Easirent haluaa varmistaa, että Lontoo alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Easirent on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Lontoo vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Autonvuokraus kaupungissa Lontoo kuukauden heinäkuu aikana vuokraamolta Easirent maksaa keskimäärin 72 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 25 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Easirent viikoksi kaupungissa Lontoo, voit olettaa hintojen olevan noin 505 € kuukauden heinäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kentältä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Easirent autonvuokrauskeskuksen osoite on C/O Sheraton Skyline Hotel, Bath Road, Hayes.

Vuokraamon Easirent suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Lontoo kuukauden heinäkuu aikana ovat: Standardi. Voit olettaa maksavasi noin 36 € per päivä Standardi vuokra-autoista heinäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 9 € per päivä.

Vuokraamon Easirent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Lontoo on Standardi (36 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 25 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Easirent auton valitsivat Standardi kustannussyistä. Standardi on myös 24 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Easirent vuokra-auton hinta kaupungissa Lontoo.

Vuokraamolla Easirent on 14 toimipistettä kaupungissa Lontoo. Heidän C/O Sheraton Skyline Hotel, Bath Road, Hayes toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 44 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Easirent auton kaupungissa Lontoo, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Easirent C/O Sheraton Skyline Hotel, Bath Road, Hayes toimipisteestä.


Easirent vuokra-autot kaupungissa Englanti

Varaa Easirent vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Englanti