Autonvuokraus Busan, Etelä-Korea

Haussa halpa vuokra-auto Busan, Etelä-Korea? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Busan, Etelä-Korea
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Busan, Etelä-Korea
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Busan: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Busan, Etelä-Korea
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

1,9

Value

1,9
3 sijaintia
3 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Busan, Etelä-Korea kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Busan Gimhae lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Busan

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Busan noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Busan sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Busan, Etelä-Korea?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Busan on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Busan ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Busan?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Busan on Hyundai i10 ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 tarjouksia kaupungissa Busan keskimääräiseen hintaan 55 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 37 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Busan maksaa yleensä keskimäärin 54 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 20 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Busan, Etelä-Korea kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Busan kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 4 °C lämpötiloja ja 38 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Busan kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Busan. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Busan vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Chevrolet Spark.

 • Onko sää kaupungissa Busan samanlainen kuin muualla Busan alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Busan ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Busan lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 4 °C ja mahdollinen sademäärä 38 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Korea


Aloita matkan suunnittelu - Busan