MOVIDA autonvuokraukset kaupungista Belo Horizonte

Etsi ja vertaa hyviä MOVIDA vuokra-autotarjouksia kaupungissa Belo Horizonte

Belo Horizonte, MG, Brasilia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Belo Horizonte, MG, Brasilia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Belo Horizonte MOVIDA toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MOVIDA vuokra-autojen sijainneista Belo Horizonte, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

MOVIDA

6 sijaintia

Tietoja MOVIDA autonvuokrauksesta kaupungissa Belo Horizonte

Kuinka monta MOVIDA autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Belo Horizonte?

Vuokraamolla MOVIDA on 6 toimipistettä kaupungissa Belo Horizonte. Käyttäjiemme mukaan suosituin MOVIDA toimipiste kaupungissa Belo Horizonte sijaitsee osoitteessa Rua São Paulo 1512. 55 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat MOVIDA auton kaupungissa Belo Horizonte teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Belo Horizonte hinnat?

autoa Belo Horizonte hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Belo Horizonte?

syyskuuta 2023 alkaen 104 toimijaa on valittavissa autoa Belo Horizonte osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Belo Horizonte?

Eri maissa, myös kohteessa Belo Horizonte, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Belo Horizonte?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Belo Horizonte. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Belo Horizonte

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.