Varaa lentoja Air China lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tietoa kohteesta Air China

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air China suosituista reiteistä

Halvin reitti

31 €

Suosituin reitti

PEK - ICN

Lyhin lento

1t 35m

Pisin lento

3t 40m
Halvin Air China lentämä reitti on Haikou Meilan Intl - Chongqing Jiangbei Intl hintaan 31 €
Lento kohteesta Pekingin Capital kansainvälinen kohteeseen Incheonin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Air China reitti
Nopein Air China lentoreitti on Zhengzhou (CGO) - Peking (PEK) ja sen kesto on 1t 35m
Pisin Air China lentämä reitti on Peking (PEK) - Shenzhen (SZX) ja sen kesto on 3t 40m

Air China arvostelut

6,8
OKPerustuu 910 vahvistettuun arvosteluihin
6,4Ateriat
6,6Viihde
7,4Henkilökunta
7,1Koneeseennousu
6,9Mukavuus


Tietoja lentoyhtiöllä Air China lentämisestä

Mikä on Air Chinan kanta-asiakasohjelma?

Air Chinan kanta-asiakasohjelma on nimeltään PhoenixMiles ja siihen liittyminen on ilmaista kaikille yli 12-vuotiaille. Tätä nuorempien on mahdollista liittyä PhoenixMiles Junior -bonusohjelmaan. Air China kuuluu myös laajaan Star Allianceen. PhoenixMiles -kanta-asiakasohjelmaan liityttyään matkustaja kerryttää mailipisteitä monella tapaa. Pisteitä kerryttävät Air Chinan lennot, useiden pienempien yhteistyölentoyhtiöiden lennot sekä Air Chinan kanssa yhteistyössä olevien palveluntarjoajien, kuten hotellien ja autovuokraamojen palveluiden käyttäminen. Lähtötasolla uudet kanta-asiakkaat voivat kerryttää pisteitä sekä käyttää niitä Air China -varauksiin, matkustusluokan korotuksiin ja verkko-ostoksiin PhoenixMiles -verkkokaupassa. Tarpeeksi vuoden aikana mailipisteitä kerryttäneet kanta-asiakkaat voivat nousta Elite-tasoiksi kutsutuille hopea-, kulta- ja platinatasoille, joista jokainen antaa matkustajalle enenevissä määrin lukuisia etuja, kuten nopeammin kertyviä mailipisteitä, pääsyä VIP-oleskelutiloihin lentoasemilla, mahdollisuutta hyödyntää etuoikeutettuja lähtöselvitys- ja koneeseen nousujonoja, suurempia matkatavaramääriä ilman lisäkuluja sekä paljon muuta. Tasojen noustessa edut kasvavat merkittävästi myös Star Allianceen kuuluvien lentoyhtiöiden lentoja käyttäessä. Ilmaisen jäsenyyden takia jo ensimmäistä kertaa Air Chinan lentoja varatessa saattaa olla hyvä ajatus liittyä bonusohjelmaan ja hyödyntää tarjolla olevat edut.

Kuinka paljon matkatavaraa Air Chinan lennoille saa ottaa?

Sallittu matkatavaramäärä Air Chinan lennoilla riippuu matkustusluokasta, lennon kohteesta sekä mahdollisista kanta-asiakkuuden tasoista. Edullisemmassa matkustusluokassa ruumaan saa yleisimmin kirjata yksittäisen laukun, kun taas bisnesluokassa kaksi. Tehdessäsi varausta Air Chinan lennolle näet samalla lentokohtaiset sallitut määrät tarkasti. Painorajojen ylittyessä tai jos kuljetat erikoisempia välineitä, kuten suksia tai soittimia, peritään niistä erillismaksu. Matkustamon puolelle Economy-matkustajat saavat ottaa yhden käsimatkatavaran ja bisnesluokassa kulkevat kaksi. Käsimatkatavaroiden tulee mahtua hyvin laukkuhyllylle tai edessä olevan istuimen alle.

Voinko lentää lemmikin kanssa Air Chinalla?

Lemmikin kanssa matkustaminen Air Chinan lennoilla onnistuu, kunhan haluamallesi lennolle tarkasti rajattua sallittua eläinmäärää ei ole jo täytetty. Tarkat ja ajankohtaiset lento- ja kohdekohtaiset rajoitukset kannattaa aina varmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo ennen lennon varaamista. Sallittuihin lemmikkeihin lukeutuvat, tiettyjä rotuja lukuun ottamatta, koirat ja kissat. Kaikki lemmikit matkustavat ruumassa erillisessä tilassa, jonka olosuhteet eivät suuresti eroa matkustamosta lämpötilan ja melutason puolesta. Lemmikit saavat matkustaa vain asianmukaisesti rokotettuina ja tietyin ikärajoituksin, ja niiden matkustuslaukussa tai -häkissä tulee olla hyväksytyt mitat ja riittävä mukavuustaso. Jos ostat yhteyttä heti varauksen jälkeen Air Chinan asiakaspalveluun, saat tarkan ohjeistuksen vaadituista lääkärintodistuksista ja muista vaatimuksista, jotta lemmikkisi matka onnistuu. Matkustamoon ei Air Chinan lennoilla sallita muita kuin koulutettuja opaskoiria, joista tulee myös sopia etukäteen varauksen jälkeen. Kiinan ja Yhdysvaltain välisillä lennoilla sallitaan usein myös lääkärin ohjeistuksesta henkisen tuen koirat.

Onko lentoyhtiöllä Air China lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Air China lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 4 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Air China operoi?

Hangzhou, Pekingin Capital kansainvälinen ja Shanghai Hongqiao ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air China operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air China strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Air China lennon tilan?

Tarkista Air China lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air China lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air China lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air China lentoyhtiölle numeroon +800 86 100 999 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airchina.com.

Mikä on halvin kotimainen Air China lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Hangzhou kentälle Kanton Guangzhou Baiyunin kansainvälinen lentoasema 0 välilaskulla hintaan 132 € on halvin Air China kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air China lennon, niin kentältä kentältä Haikou Meilan Intl kentälle Chongqing Jiangbei Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 31 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Air China lento?

Lento kentältä kentältä Pekingin Capital kansainvälinen kentälle Incheonin kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air China valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 142 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air China lento on:
- kentältä Pekingin Capital kansainvälinen kentälle Incheonin kansainvälinen lentoasema
- 71 € per lippu
- 0 välilaskulla


Air China lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air China lennon tila
to 11/30

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi