Varaa lentoja Air China lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tietoa kohteesta Air China

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air China suosituista reiteistä

Halvin reitti

42 €

Suosituin reitti

CTU lento kohteeseen SHA

Lyhin lento

1t 05m

Pisin lento

21t 45m
Halvin Air China lentämä reitti on Fuzhou - Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema hintaan 42 €
Lento kohteesta Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema kohteeseen Shanghai Hongqiao on tällä hetkellä suosituin Air China reitti
Nopein Air China lentoreitti on Tianjin (TSN) - Dalian (DLC) ja sen kesto on 1t 05m
Pisin Air China lentämä reitti on Kunming (KMG) - Tianjin (TSN) ja se kestää 21t 45m

Air China arvostelut

1,9
KauheaPerustuu 4 vahvistettuun arvosteluihin
3,4Henkilökunta
1,9Kokonaisarvosana
2,4Ateriat
2,9Mukavuus
2,9Viihde
1,9Koneeseennousu

Järjestä:
Päivämäärä

Tietoja lentoyhtiöllä Air China lentämisestä

Air Chinan kanta-asiakasohjelma on nimeltään PhoenixMiles ja siihen liittyminen on ilmaista kaikille yli 12-vuotiaille. Tätä nuorempien on mahdollista liittyä PhoenixMiles Junior -bonusohjelmaan. Air China kuuluu myös laajaan Star Allianceen. PhoenixMiles -kanta-asiakasohjelmaan liityttyään matkustaja kerryttää mailipisteitä monella tapaa. Pisteitä kerryttävät Air Chinan lennot, useiden pienempien yhteistyölentoyhtiöiden lennot sekä Air Chinan kanssa yhteistyössä olevien palveluntarjoajien, kuten hotellien ja autovuokraamojen palveluiden käyttäminen. Lähtötasolla uudet kanta-asiakkaat voivat kerryttää pisteitä sekä käyttää niitä Air China -varauksiin, matkustusluokan korotuksiin ja verkko-ostoksiin PhoenixMiles -verkkokaupassa. Tarpeeksi vuoden aikana mailipisteitä kerryttäneet kanta-asiakkaat voivat nousta Elite-tasoiksi kutsutuille hopea-, kulta- ja platinatasoille, joista jokainen antaa matkustajalle enenevissä määrin lukuisia etuja, kuten nopeammin kertyviä mailipisteitä, pääsyä VIP-oleskelutiloihin lentoasemilla, mahdollisuutta hyödyntää etuoikeutettuja lähtöselvitys- ja koneeseen nousujonoja, suurempia matkatavaramääriä ilman lisäkuluja sekä paljon muuta. Tasojen noustessa edut kasvavat merkittävästi myös Star Allianceen kuuluvien lentoyhtiöiden lentoja käyttäessä. Ilmaisen jäsenyyden takia jo ensimmäistä kertaa Air Chinan lentoja varatessa saattaa olla hyvä ajatus liittyä bonusohjelmaan ja hyödyntää tarjolla olevat edut.

Sallittu matkatavaramäärä Air Chinan lennoilla riippuu matkustusluokasta, lennon kohteesta sekä mahdollisista kanta-asiakkuuden tasoista. Edullisemmassa matkustusluokassa ruumaan saa yleisimmin kirjata yksittäisen laukun, kun taas bisnesluokassa kaksi. Tehdessäsi varausta Air Chinan lennolle näet samalla lentokohtaiset sallitut määrät tarkasti. Painorajojen ylittyessä tai jos kuljetat erikoisempia välineitä, kuten suksia tai soittimia, peritään niistä erillismaksu. Matkustamon puolelle Economy-matkustajat saavat ottaa yhden käsimatkatavaran ja bisnesluokassa kulkevat kaksi. Käsimatkatavaroiden tulee mahtua hyvin laukkuhyllylle tai edessä olevan istuimen alle.

Lemmikin kanssa matkustaminen Air Chinan lennoilla onnistuu, kunhan haluamallesi lennolle tarkasti rajattua sallittua eläinmäärää ei ole jo täytetty. Tarkat ja ajankohtaiset lento- ja kohdekohtaiset rajoitukset kannattaa aina varmistaa hyvissä ajoin, mielellään jo ennen lennon varaamista. Sallittuihin lemmikkeihin lukeutuvat, tiettyjä rotuja lukuun ottamatta, koirat ja kissat. Kaikki lemmikit matkustavat ruumassa erillisessä tilassa, jonka olosuhteet eivät suuresti eroa matkustamosta lämpötilan ja melutason puolesta. Lemmikit saavat matkustaa vain asianmukaisesti rokotettuina ja tietyin ikärajoituksin, ja niiden matkustuslaukussa tai -häkissä tulee olla hyväksytyt mitat ja riittävä mukavuustaso. Jos ostat yhteyttä heti varauksen jälkeen Air Chinan asiakaspalveluun, saat tarkan ohjeistuksen vaadituista lääkärintodistuksista ja muista vaatimuksista, jotta lemmikkisi matka onnistuu. Matkustamoon ei Air Chinan lennoilla sallita muita kuin koulutettuja opaskoiria, joista tulee myös sopia etukäteen varauksen jälkeen. Kiinan ja Yhdysvaltain välisillä lennoilla sallitaan usein myös lääkärin ohjeistuksesta henkisen tuen koirat.

Ei, Air China ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air China lennon, niin voit valita Berliini Berliin Brandenburg kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Eurowings lentoa.

Pekingin Capital kansainvälinen, Chongqing Jiangbei Intl ja Shanghai Hongqiao ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air China operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air China strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Air China lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air China lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air China lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air China lentoyhtiölle numeroon +800 86 100 999 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airchina.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Xiamen Gaoqi Intl lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema 0 välilaskulla hintaan 111 € on halvin Air China kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air China lennon, niin kentältä Fuzhou lento kohteeseen Chengdu Shuangliun kansainvälinen lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 42 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Incheonin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Qingdao on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air China valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 254 € per lippu.


Air China lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air China lennon tila
ke 12/7