Varaa lentoja AirAsia lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta AirAsia

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön AirAsia suosituista reiteistä

Halvin reitti

6 €

Suosituin reitti

LGK - SIN

Lyhin lento

0t 35m

Pisin lento

15t 25m
Halvin AirAsia lentämä reitti on Penangin kansainvälinen lentoasema - Kuala Lumpur Intl hintaan 6 €
Lento kohteesta Langkawin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Singapore Changi on tällä hetkellä suosituin AirAsia reitti
Nopein AirAsia lentoreitti on Penang (PEN) - Langkawi (LGK) ja sen kesto on 0t 35m
Pisin AirAsia lentämä reitti on Kuala Lumpur (KUL) - Singapore (SIN) ja sen kesto on 15t 25m

AirAsia arvostelut

6,8
OKPerustuu 445 vahvistettuun arvosteluihin
7,5Henkilökunta
5,9Viihde
7,2Koneeseennousu
6,8Mukavuus
6,4Ateriat
7,0Kokonaisarvosana


Tietoja lentoyhtiöllä AirAsia lentämisestä

Lähtöselvitys aukeaa kotimaan lentojen osalta kaksi tuntia ennen lennon lähtöä ja sulkeutuu 45 minuuttia ennen lennon lähtöä. Kansainvälisten lentojen osalta check in aukeaa kolme tuntia aiemmin ja sulkeutuu tuntia ennen kuin lennot lähtevät. Yritys kehottaa asiakkaitaan tekemään e-lippu-selvityksen netin kautta tai kentän KIOSK-laitteilla. Malesian kotimaan lennoilla asiakkailta peritään lisämaksu, ellei lähtöselvitystä ole tehty itse.

Lennon ajankohtaa voi muuttaa, jos matkan alkuun on alle 48 tuntia. Nimen tai kohteen muutos ei ole mahdollinen, ja jos myöhästyt lennolta, et saa lennon hinnasta mitään takaisin. Lennon yksityiskohtiin voi tehdä muutoksia online-palvelun kautta. Muutosmahdollisuuksissa on pieniä eroja lipun hinnan mukaan, Premium-paketeissa lennon ajankohdan muuttaminen onnistuu vielä kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. Lomalennot saattavat sallia myös muutokset, mutta tarkista asia matkanjärjestäjältä.

Ensisijaisesti matkalippu on henkilökohtainen, eikä yrityksen politiikan mukaan lentolippua voi vaihtaa toiselle henkilölle. Ellei haltija voi käyttää ostamaansa lippua, ei käyttämättömästä matkasta voi hakea korvausta. Tämä riippuu kuitenkin osittain hankitusta lipputyypistä.

Ei, AirAsia ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata AirAsia lennon, niin voit valita Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Air Arabia Abu Dhabi lentoa.

Kota Kinabalu, Sabah, Kuala Lumpur Intl ja Langkawin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa AirAsia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön AirAsia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista AirAsia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai AirAsia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme AirAsia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita AirAsia lentoyhtiölle numeroon + 60 1600 85 8888 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airasia.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Kuala Lumpur Intl kentälle Kota Bharu Pengkalan Chepa 0 välilaskulla hintaan 14 € on halvin AirAsia kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan AirAsia lennon, niin kentältä kentältä Penangin kansainvälinen lentoasema kentälle Kuala Lumpur Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 6 € on halvin vaihtoehto.

Tällä hetkellä AirAsia edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 119x119x81 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x36x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x10 cm.


AirAsia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi AirAsia lennon tila
ti 3/21

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.