Halvat lennot Turku Taškent alk. 1986 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Turku-Taškent lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Taškent

Lyhyin lentoaika

33t 40m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Taškent on 33t 40m.
Turku - Taškent ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Turku lentokenttä - Taškent Vostochny lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Taškent

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Turku - Taškent reitti?

Turku - Taškent Vostochny. Lennä Turku - Taškent Vostochny ja saat parhaat Turku - Taškent lentohinnat

 • Reitin Turku-Taškent Vostochny etäisyys lentäen?

  Taškent Vostochny on 3803,2 km päässä kohteesta Turku.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Taškent Vostochny lentokenttä hinnat?

  lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Taškent Vostochny lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Turku lentokenttä lento kohteeseen Taškent Vostochny lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Turku lentokenttä lento kohteeseen Taškent Vostochny lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Taškent Vostochny lentokenttä?

  Taškent Vostochny lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Taškent Vostochny lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Taškent -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Taškent reitin lennot
Nopein lentoaika22t 30m
Halvin hinta623 €

Vastaavia ​​Turku - Taškent lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Taškent vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Turku - Taškent lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Turku - Taškent on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Taškent.

Voinko löytää lentoja reitille Turku - Taškent joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Turku - Taškent voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Turku - Taškent?

Kun olet hakenut lentoja reitille Turku - Taškent, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Turku - Taškent lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Turku - Taškent lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taškent

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.