Etsi halvat lennot Patras

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Patras lentotiedot ja trendit

Tutustu Patras lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Patras?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Patras kaupungista Rooma oli 35 €. Tämä on 89 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Patras. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Patras omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Patras?

Keskimääräinen Suomi–Patras lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Zákynthos Zakinthos Island kestää keskimäärin 18t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Zákynthos Zakinthos Island kestää keskimäärin . Zákynthos Zakinthos Island on alueen Patras suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Patras

Patras on Kreikan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Ateenan länsirannikolla. Kreikka on ollut luonnollisesti suomalaisten suosima lomakohde vuodesta toiseen, eikä syyttä: onhan maa upea luontoineen ja pitkine rantoineen. Lennot Patrakseen on helppo varata Suomen monesta kaupungista. Lentoaika Turusta on tavallisesti yli 12 tuntia, kun taas Tampereelta lennettäessä se on hiukan lyhyempi, keskimäärin noin 10 tuntia. Jos lennät Suomen pohjoisosista, esimerkiksi Oulusta, matka-aika on lähes 20 tuntia. Parhaat lentovaihtoehdot Patrakseen saat Helsinki-Vantaan lentokentältä, koska matka-aika lyhenee sieltä lähtiessä huomattavasti.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole saatavilla suoria lentoja Suomesta Patrakseen. Muista kaupungeista kuin Helsingistä tulee lentojen vaihtoja olemaan ainakin kaksi. Oulusta lähtevien ensimmäinen välilasku on Helsingissä, jossa vaihtoaika voi olla muutamasta tunnista jopa 12 tuntiin. Kun varaat lentoja Patrakseen, kannattaa matkustaa ensin junalla Helsinkiin. Turusta sekä Tampereelta pääsee helpoiten lentämällä ensin Ateenaan, joista edullisimmin Patrakseen pääsee joko bussilla tai junalla. Tästä syystä myös Tampereelta sekä Turusta lähtevät voivat harkita lentoja suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsingistä lentojen vaihtoja tulee olemaan vain yksi ja välilasku tehdään yleensä jollakin Keski-Euroopan isoimmilla lentokentillä. Useimmissa lennoissa vaihto-aika on hyvin pitkä, joten lentoaika ylittää helposti jopa 15 tuntia. Koska Suomen passi riittää Euroopan maissa maahanpääsyyn, voit viettää välilaskun tunnit ihastelemassa kaupunkia, missä ikinä välilasku tapahtuukin. Useimmiten lentoyhtiönä Patrakseen toimii Lufthansa.

Zákynthos Zakinthos Island lentokenttä, Argostoli Cephalonia lentokenttä, Préveza Aktion lentokenttä, Kalamata lentokenttä tai Vólos Nea Anchialos lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Patras.

Keskimääräinen hinta on 88 € henkilöä kohti ja Vólos Nea Anchialos lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Patras. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Patras lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Patras lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Patras?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Patras

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Patras?

Finnair, Royal Wings, Lufthansa ja Ryanair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Patras rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Patras näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Patras ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Patras lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Patraksen lentokentältä?

Patraksen Araxos-lentokenttä ei ole lähellä Patraksen keskustaa, ja sinne on useamman kymmenen kilometrin matka. Lentokenttä palvelee sekä sotilas- että siviililiikennettä ja se hoitaa useita vuoroja etenkin sesonkikaudella useisiin Euroopan kohteisiin. Kesäkaudella paikallinen bussi kulkee Araxosin lentokentältä Patrasiin päivittäin. Patraksen Araxos-lentokenttäbussin pysäkki sijaitsee heti lentokentän ulkopuolella ja matka-aika kaupunkiin vie noin puoli tuntia. Saatavilla on myös lentokenttätaksi, joissa on matkan maksua varten taksamittari. Taksin voi varata puhelimitse ennakkoon tai suoraan lentokentältä. Suosituin vaihtoehto matkailijoille on varata yksityinen Araxos-lentokenttäkuljetus. Lentokenttä tarjoaa henkilökohtaisen taksipalvelun Patrasiin sekä sitä ympäröiville alueille. Tämän yksityisen kuljetuksen voi järjestää ennen kentälle saapumista ja palvelu tarjoaa kaiken – sinun tarvitse huolehtia mistään. Palvelu seuraa lentoasi, sekä sen mahdollista myöhästymistä, ja kuljettaja on sinua kentällä vastassa. Palveluun kuuluu ilmainen peruutus.


Kohteen Patras viisumivaatimukset

Suomalaiset tarvitsevat Kreikan Patrasiin vain voimassa olevan passin, jonka tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta. Viisumia ei EU-maan alueilla tarvita lainkaan.


Aloita matkan suunnittelu - Patras


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Patras

Achaian alueen pääkaupunki Patras on taivaallisella paikalla veden äärellä. Rinteessä on vanha kaupunki, jossa kohtaat roomalaisia ​​rakennuksia, esimerkiksi Odeonin, amfiteatterin ja Patrasin linnan. Vuonna 2009 vihittyä arkeologista museota on vaikeaa olla huomaamatta sen valtavan metallisen kupolin vuoksi. Museo on saanut kiitosta siitä, että se näyttää taitavasti esineet järjestämällä ne kolmeen suureen huoneeseen, joista jokaisessa on erilainen teema. Yksityiselämää esittelevässä näyttelyssä on koruja, päivittäistarvikkeita, huikea kokoelma roomalaista mosaiikkia sekä osittaisia ​​jälleenrakennuksia roomalaisista taloista. Julkinen elämä on täynnä kolikoita, patsaita, soittimia ja amforeja, kun taas Nekropolis käsittelee hautoja ja niissä olevia esineitä, jotka ovat löytyneet Patrasista ja Achaian ympäristöstä. Patrasin kukkulalla sijaitsevassa ylemmässä kaupungissa lähellä linnaa on roomalainen konservatorio musiikkiesityksiä varten. Konservatorio on rakennettu keisari Augustuksen kauden aikana 1. vuosisadan vaihteessa. Agios Andreasin katedraali on suuri basilika, jonka rakentaminen aloitettiin vuonna 1908, mutta se vihittiin käyttöön vasta vuonna 1974. Agios Andreasin katedraali on Kreikan suurin kirkko ja Balkanin kolmanneksi suurin ortodoksinen rakennus. Faros Patrasin majakka on niemellä, josta on katedraalista vain lyhyt kävelymatka. Majakan juurella on kahvila ja sen ympärillä oleva alue on länteen päin antava rantapuisto, joka on loistava paikka katsella auringonlaskua. Peloponnesoksen ja Manner-Kreikan välisen Korintinlahden länsipäästä kurkottava Rio-Antirrio -silta on usean tuhannen metrin korkeudessa ja kuuluu maailman pisimpien monijännitteisten kaapelisiltojen joukkoon. Silta on myös maailman suurin tämän tyyppinen silta ja ylittää lahden syvän veden seismisellä alueella. Sillassa on yli 100 anturia, jotka mittaavat kaikkea seismisestä vapinasta kannen lämpölaajenemiseen.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Patras.

Löydät lennot kohteeseen Patras joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Patras lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Patras niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Patras lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.