Hotellit Malessa, Malediivien

Etsi hotellitarjoukset  175 Malessa, Malediivien

Malé, Malediivit
21. toukokuu — 22. toukokuu2
Malé, Malediivit
la 21/5
su 22/5

Suositut Malé hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Malé
Hinta
€34.26
€4448.59
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Malé

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Malé suosituissa naapurustoissa

Hinta

99 € - 170 €

KAUPUNGIN MALÉ HALVIN NAAPURUSTOMachangolhi28 % halvempiHotellit kohteessa Machangolhi ovat halvimpia alueella Malé hinnan ollessa keskimäärin vain 99 € per yö
KAUPUNGIN MALÉ KALLEIN NAAPURUSTOHenveiru19 % kalliimpiMalé kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Henveiru, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 170 € per yö
KAUPUNGIN MALÉ SUOSITUIN NAAPURUSTOHenveiru40 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Henveiru kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Malé

Tekemistä naapurustossa Malé


Hotellit suosituissa naapurustoissa Malé kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Malé majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Malé

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Malé
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
89 %odotettu hintojen lasku
64 %odotettu hinnannousu

Hinta

43 € - 1148 €

Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
1093 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
41 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Malé on: 1-2 tähteä, −1 päivää ennen. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, −1 päivää ennen.

1-2 tähteä

46 € - 63 €

3 tähteä

69 € - 76 €

4-5 tähteä

398 € - 459 €


Malé matkavinkit

Hotellit Maléssa levittäytyvät useammalle saarelle, ja alueen hotellivalikoima on hyvä. Malén pääsaari ei ole erityisen kutsuva rantalomakohde, vaan saarelle matkataan nauttimaan autenttisesta Malediivien elämäntyylistä ja arjesta. Jos haluat nauttia rantaelämästä, on Hulhumalén saari kauniine uimarantoineen parempi vaihtoehto. Myös pienellä Vilingilin saarella on muutamia hotellivaihtoehtoja. Mieti, miltä alueelta hotellin mieluiten haluat ja ryhdy vertailemaan tarjontaa. momondon hotellihakukoneen avulla voit karsia majapaikkatarjonnasta budjettiisi sopivat vaihtoehdot.

Malediivit tunnetaan melko kalliina lomakohteena, mutta Malé on sen alueista edullisimmista päästä. Kaupungin edullisimpien hotellien hinnat ovat kaukana Malediivien syrjäisemmillä saarilla sijaitsevien luksuslomakeskustan hinnoista. Halpalomaa alueella ei ehkä pääse viettämään, mutta Maléssa voi lomailla kohtuullisin kustannuksin. Halvat hotellit Maléssa ovat levittäytyneet kaikille kaupungin alueille. Laadukkaankin hotellin voi saada saarilta melko edullisesti, mutta tarkka vertailu kannattaa. Yritä varata majapaikka, jossa hintaan sisältyy aamiainen. Suosi Maléssa ravintoloita, joissa paikallisetkin ruokailevat. Tee ostoksia Malén markkinoilla ja herkuttele katuruualla.

Malediivit on pääosin turvallinen matkakohde, mutta normaalia varovaisuutta kannattaa noudattaa. Muslimikaupungissa on hyvä kunnioittaa paikallista kulttuuria. Paikallisten suosimilla rannoilla on suositeltavaa pukeutua peittävästi. Turistirannoilla voi olla myös bikineissä.

Adapteri on Maléssa matkustaville tarpeen.

Monet hotellit Maléssa ottavat huomioon lapsiperheet, ja lasten kanssa matkustavien kannattaa valita majapaikka perheen pienimpien mukaan. Hyvä uima-allasalue ja muut aktiviteetit viihdyttävät perheen pienimpiä. Malén ranta-alueilla riittää hyviä uimarantoja tutkittaviksi. Hauskoja ohjelmanumeroita koko perheelle ovat myös risteilyt ja vesitaksikyydit kaupungin edustalla.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Malé per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Malé hotellihuoneita halpaan hintaan

5-tähden hotellit

Halvin 217 €

Keskinkertainen 457 €

Kallein 935 €

Etsi 5-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Malé

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Malé

Hotellit kaupungissa Malé, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Malé hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Malé

Malén kaupunki Malédiiveilla levittäytyy neljän saaren alueelle. Kaupungin keskusta sijaitsee tiheään asutulla Malén saarella, jonka koko on vain noin 1,77 neliökilometriä. Pääsaaren lisäksi kaupunki jatkuu lentokenttäsaarelle ja kahdelle pienelle saarelle: Vilingiliin ja Hulhumaléen. Hotellit Maléssa sijaitsevat valtaosin pääsaarella ja Hulhumalén keinotekoisella saarella.

Malén pääsaari – eli Malén keskusta-alue – on Malediivien urbaanin elämän vilkas keskus. Saarella sijaitsee hyvä valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja luksusluokan hotelleista budjettiystävällisiin majapaikkoihin. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet vesiteitse eri puolille Malediiveja. Vaikka Malé elää pitkälti turismista, voi pääsaarella nähdä vilauksen paikallisesta elämänmenosta. Tarjolla on ravintoloita, baareja ja runsaasti ostosmahdollisuuksia. Piipahda myös paikallisilla markkinoilla. Kattavinta hotellitarjonta on Malén saaren pohjoisosissa, lähellä rantaa ja satamaa. Kaupunginosalla on hyvä sijainti, sillä satamasta voit kätevästi nousta lauttoihin kohti Malediivien alueen muita kohteita. Esimerkiksi Hotel Jen Malé Maldives by Shangri-La -luksushotellin uima-altaalta avautuvat näkymät Intian valtamerelle. Edullisemmin majoitus Maléssa löytyy samalla alueella laadukkaasta Mookai Hotel -hotellista.

Hyvän hotellikattauksen löydät myös Hulhumalén saarelta, joka on hieman pääsaarta rauhallisempi majoituspaikka. Se sopii lapsiperheille ja niille, jotka eivät ole saapuneet Malediiveille urbaanin elämän perässä. Saari sijaitsee lähellä lentokenttää, ja sinne on lentokenttäsaarelta helppo pääsy autolla. Vaikka Hulhumalén saari on keinotekoinen, on alueella kauniita rantoja, kuten Hulhumalé Beach. Rannan ympärille levittäytyy suurin osa saaren majapaikoista, joten useimmista alueen hotelleista on nopea pääsy rannalle. Hulhumalé Beachin tuntumassa on paljon pieniä edullisia tai keskihintaisia hotelleja sekä majataloja.


Lue lisää nähtävyyksistä: Malé

Malediivien pääkaupunki Malé on Malediivien suosituin kaupunkikohde. Jos haluat nähdä Malediiveilla aitoa paikallista elämää lomakeskusten ulkopuolella, on Malé hyvä kohdevaihtoehto. Malediivien lomalla kaupungissa kannattaa viivähtää ainakin muutaman päivän verran.

Malén saarilla on hyvä hotellivalikoima sekä kattava palvelutarjonta, ja paikallisen elämän sykkeeseen on helppo upota. Malén atollilla, Intian valtameren ympäröimänä sijaitseva kaupunki on Malediivien tiheimmin asuttu paikka. Kaupungin pääsaari, Malé, jossa kaupungin ydinalue sijaitsee, on kooltaan vain 1,77 neliökilometriä. Kaupunki jatkuu myös muilla saarilla, ja matkailijoille riittää nähtävää myös pienellä Vilingilin saarella ja Hulhumalén keinotekoisella saarella. Maléssa voit helposti yhdistää ranta- ja kaupunkiloman.

Malé on muslimikaupunki, jossa paikallinen kulttuuri ja uskonto on läsnä voimakkaammin kuin monissa muissa Malediivien osissa. Paikalliseen elämään voit sukeltaa esimerkiksi Malén kalamarkkinoilla ja ostoskaduilla, ja kaupungissa kannattaa vierailla myös moskeijoissa. Malediivien vanhin, 1600-luvun puolivälissä rakennettu moskeija, joka tunnetaan nimellä Malé Friday Mosque, sijaitsee Maléssa. Kulttuurin ystävän kannattaa piipahtaa Malediivien kansallismuseossa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Malé

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Malé

9 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Malé.

Hotellihuone kohteessa Malé kustantaa yleensä 197 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

lokakuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Malé voivat olla jopa 90 % edullisempia kuin sesonkina.

Hotellihuoneet kohteessa Malé ovat edullisimmillaan tiistai ja katossa perjantai.

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Malé maksaa keskimäärin noin 55 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 141 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Malé.

Suositut naapurustot yöpymiselle kohteessa Malé ovat Henveiru, Maafannu, Machangolhi ja Galolhu.

Vaikka lämpötilat ovat tyypillisesti erittäin korkeita kaupungissa Malé kuukauden toukokuu aikana, sateen mahdollisuus on suurempi, koska kuukauden keskiarvo on noin 216 mm. Kun otetaan huomioon sateen suurempi mahdollisuus toukokuu, Malé hotellissa majoittuvien tulisi suunnitella vierailu suosittuihin sisätiloissa oleviin nähtävyyksiin.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Malé

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Malé
Hotel Ocean Grand at Hulhumale

Hotel Ocean Grand at Hulhumale

Crystal view, Lot 10717, Kaani Magu, Malé, Maldives

9,0
126 €
Express Inn

Express Inn

Lot No. 10787 Unigas Magu, Malé, Maldives

6,3
52 €
Jumeirah Maldives, Olhahali Island

Jumeirah Maldives, Olhahali Island

Olhahali Island, Gaafaru, Maldives

961 €
Airport Comfort Inn Premium

Airport Comfort Inn Premium

Kaani Magu, Malé, Maldives

7,7
72 €

Ocean Breeze Voyager Yacht

Malé, Malediivit

2013 €
Tropicana Beach & Spa

Tropicana Beach & Spa

Nirolhu Magu 17, Malé, Maldives

7,3
44 €
Airport Comfort Inn Premium

Airport Comfort Inn Premium

Kaani Magu, Malé, Maldives

72 €
Planktons Beach

Planktons Beach

Lot No. 10094, Dhigga Magu, Malé, Maldives

7,4
45 €

Maldives Holiday Stay

Malé, Malediivit

9,1
89 €

Avoca Inn

11058 Niroluhu Magu 19, Malé, Maldives

7,5
102 €
Whiteharp Beach Inn

Whiteharp Beach Inn

Lot 11075, Malé, Maldives

6,8
36 €
Eleven Trees Maldives

Eleven Trees Maldives

Niroulhu Magu, 19 Street, Malé, Maldives

7,2
93 €
Off Day Inn Hotel

Off Day Inn Hotel

H.Hiriyaadhoo, Malé, Maldives

5,3
62 €
Six in One

Six in One

Kanburu Villa, Malé, Maldives

7,2
62 €
Casa Retreat

Casa Retreat

Lot 10139 Nirolhu Magu, Malé, Maldives

6,8
44 €
Newtown Inn

Newtown Inn

Plot No. 10488, Malé, Maldives

7,8
36 €
Dream Relax

Dream Relax

Lot No. 10460, Nirolhu Magu, Malé, Maldives

6,1
70 €

Hotel Laze

M. Aazamaan Villa, Malé, Maldives

108 €
The Vinorva Maldives

The Vinorva Maldives

Block No. # 31, Malé, Maldives

924 €
Point Inn

Point Inn

Lot No. 10366, Hirundhu Magu, Malé, Maldives

7,0
61 €

Majoitu näissä Malé naapurustoissa

Löydä upeita hotellitarjouksia näistä suosituista Malé kaupunginosista

Hotellit muissa kaupungeissa alueella Malediivien

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Malediivien

Aloita matkan suunnittelu - Malé


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Malé ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Malé, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.