Hotellit Malessa, Malediivien

Etsi hotellitarjoukset  195 Malessa, Malediivien

Malé, Malediivit
27. marraskuu — 28. marraskuu2
ti 28/11
la 2/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Malé hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Malé
Hinta
€47
€2657
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Malé


Hotellit suosituissa naapurustoissa Malé kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Malé majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Malé

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Malé
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
52 %odotettu hintojen lasku
50 %odotettu hinnannousu

Hinta

195 € - 817 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
111 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
571 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Malé on: 1-2 tähteä, 25 päivää ennen. 3 tähteä, 71 päivää ennen. 4-5 tähteä, 42 päivää ennen.

1-2 tähteä

20 € - 691 €

3 tähteä

48 € - 170 €

4-5 tähteä

29 € - 952 €


Hyödyllisiä tärppejä Malé hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Malé

Halvin hotellihinta

29 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Hotellit lähellä lentokenttää

398

Keskimääräinen oleskelun kesto

24 päivää
Halvin hinta huoneelle Malessa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 29 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Nap Corner - Cornerstay - Nap for Sale, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa, suosituimmasta viiden tähden hotellista Malessa(8,7/10 luokitus - perustuu 692 arvosteluun).
Malessa löytyy 398 hotellia lähellä Malén kansainvälinen lentoasema. City Beach Hotel on lähin 0,4 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 24 päivää majoittuessaan hotelleihin Malessa. Keskimääräinen majoitushinta 24 päiväksi Malessa viime viikolla on 9195 €.

Malé matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Maléssa?

Hotellit Maléssa levittäytyvät useammalle saarelle, ja alueen hotellivalikoima on hyvä. Malén pääsaari ei ole erityisen kutsuva rantalomakohde, vaan saarelle matkataan nauttimaan autenttisesta Malediivien elämäntyylistä ja arjesta. Jos haluat nauttia rantaelämästä, on Hulhumalén saari kauniine uimarantoineen parempi vaihtoehto. Myös pienellä Vilingilin saarella on muutamia hotellivaihtoehtoja. Mieti, miltä alueelta hotellin mieluiten haluat ja ryhdy vertailemaan tarjontaa. momondon hotellihakukoneen avulla voit karsia majapaikkatarjonnasta budjettiisi sopivat vaihtoehdot.

Miten viettää edullinen loma Maléssa?

Malediivit tunnetaan melko kalliina lomakohteena, mutta Malé on sen alueista edullisimmista päästä. Kaupungin edullisimpien hotellien hinnat ovat kaukana Malediivien syrjäisemmillä saarilla sijaitsevien luksuslomakeskustan hinnoista. Halpalomaa alueella ei ehkä pääse viettämään, mutta Maléssa voi lomailla kohtuullisin kustannuksin. Halvat hotellit Maléssa ovat levittäytyneet kaikille kaupungin alueille. Laadukkaankin hotellin voi saada saarilta melko edullisesti, mutta tarkka vertailu kannattaa. Yritä varata majapaikka, jossa hintaan sisältyy aamiainen. Suosi Maléssa ravintoloita, joissa paikallisetkin ruokailevat. Tee ostoksia Malén markkinoilla ja herkuttele katuruualla.

Onko Maléssa turvallista?

Malediivit on pääosin turvallinen matkakohde, mutta normaalia varovaisuutta kannattaa noudattaa. Muslimikaupungissa on hyvä kunnioittaa paikallista kulttuuria. Paikallisten suosimilla rannoilla on suositeltavaa pukeutua peittävästi. Turistirannoilla voi olla myös bikineissä.

Tarvitaanko Maléssa adapteria?

Adapteri on Maléssa matkustaville tarpeen.

Mitä tehdä Maléssa lasten kanssa?

Monet hotellit Maléssa ottavat huomioon lapsiperheet, ja lasten kanssa matkustavien kannattaa valita majapaikka perheen pienimpien mukaan. Hyvä uima-allasalue ja muut aktiviteetit viihdyttävät perheen pienimpiä. Malén ranta-alueilla riittää hyviä uimarantoja tutkittaviksi. Hauskoja ohjelmanumeroita koko perheelle ovat myös risteilyt ja vesitaksikyydit kaupungin edustalla.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Malé per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Malé hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 100 €

Keskinkertainen 297 €

Kallein 374 €

Etsi 4-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Malé

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Malé

Hotellit kaupungissa Malé, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Malé hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Malé

Malén kaupunki Malédiiveilla levittäytyy neljän saaren alueelle. Kaupungin keskusta sijaitsee tiheään asutulla Malén saarella, jonka koko on vain noin 1,77 neliökilometriä. Pääsaaren lisäksi kaupunki jatkuu lentokenttäsaarelle ja kahdelle pienelle saarelle: Vilingiliin ja Hulhumaléen. Hotellit Maléssa sijaitsevat valtaosin pääsaarella ja Hulhumalén keinotekoisella saarella.

Malén pääsaari – eli Malén keskusta-alue – on Malediivien urbaanin elämän vilkas keskus. Saarella sijaitsee hyvä valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja luksusluokan hotelleista budjettiystävällisiin majapaikkoihin. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet vesiteitse eri puolille Malediiveja. Vaikka Malé elää pitkälti turismista, voi pääsaarella nähdä vilauksen paikallisesta elämänmenosta. Tarjolla on ravintoloita, baareja ja runsaasti ostosmahdollisuuksia. Piipahda myös paikallisilla markkinoilla. Kattavinta hotellitarjonta on Malén saaren pohjoisosissa, lähellä rantaa ja satamaa. Kaupunginosalla on hyvä sijainti, sillä satamasta voit kätevästi nousta lauttoihin kohti Malediivien alueen muita kohteita. Esimerkiksi Hotel Jen Malé Maldives by Shangri-La -luksushotellin uima-altaalta avautuvat näkymät Intian valtamerelle. Edullisemmin majoitus Maléssa löytyy samalla alueella laadukkaasta Mookai Hotel -hotellista.

Hyvän hotellikattauksen löydät myös Hulhumalén saarelta, joka on hieman pääsaarta rauhallisempi majoituspaikka. Se sopii lapsiperheille ja niille, jotka eivät ole saapuneet Malediiveille urbaanin elämän perässä. Saari sijaitsee lähellä lentokenttää, ja sinne on lentokenttäsaarelta helppo pääsy autolla. Vaikka Hulhumalén saari on keinotekoinen, on alueella kauniita rantoja, kuten Hulhumalé Beach. Rannan ympärille levittäytyy suurin osa saaren majapaikoista, joten useimmista alueen hotelleista on nopea pääsy rannalle. Hulhumalé Beachin tuntumassa on paljon pieniä edullisia tai keskihintaisia hotelleja sekä majataloja.


Lue lisää nähtävyyksistä: Malé

Malediivien pääkaupunki Malé on Malediivien suosituin kaupunkikohde. Jos haluat nähdä Malediiveilla aitoa paikallista elämää lomakeskusten ulkopuolella, on Malé hyvä kohdevaihtoehto. Malediivien lomalla kaupungissa kannattaa viivähtää ainakin muutaman päivän verran.

Malén saarilla on hyvä hotellivalikoima sekä kattava palvelutarjonta, ja paikallisen elämän sykkeeseen on helppo upota. Malén atollilla, Intian valtameren ympäröimänä sijaitseva kaupunki on Malediivien tiheimmin asuttu paikka. Kaupungin pääsaari, Malé, jossa kaupungin ydinalue sijaitsee, on kooltaan vain 1,77 neliökilometriä. Kaupunki jatkuu myös muilla saarilla, ja matkailijoille riittää nähtävää myös pienellä Vilingilin saarella ja Hulhumalén keinotekoisella saarella. Maléssa voit helposti yhdistää ranta- ja kaupunkiloman.

Malé on muslimikaupunki, jossa paikallinen kulttuuri ja uskonto on läsnä voimakkaammin kuin monissa muissa Malediivien osissa. Paikalliseen elämään voit sukeltaa esimerkiksi Malén kalamarkkinoilla ja ostoskaduilla, ja kaupungissa kannattaa vierailla myös moskeijoissa. Malediivien vanhin, 1600-luvun puolivälissä rakennettu moskeija, joka tunnetaan nimellä Malé Friday Mosque, sijaitsee Maléssa. Kulttuurin ystävän kannattaa piipahtaa Malediivien kansallismuseossa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Malé

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Malé

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Malé?

24 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Malé.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Malé?

Hotellihuone kohteessa Malé kustantaa yleensä 410 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Malé?

lokakuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Malé voivat olla jopa 52 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Malé?

Hotellihuoneet kohteessa Malé ovat edullisimmillaan tiistai ja katossa lauantai.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Malé?

Luksushotelli kohteessa Malé maksaa keskimäärin 889 € per henkilö ja per yö. Tämä on keskimäärin 58 % % verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Malé (410 € per henkilö ja yö).

Missä kannattaa majoittua - Malé?

Suositut naapurustot yöpymiselle kohteessa Malé ovat Hulhumale, Vilingili, Henveiru ja Galolhu.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden joulukuu aikana kohteen Malé sään perusteella?

Vaikka lämpötilat ovat tyypillisesti erittäin korkeita kaupungissa Malé kuukauden joulukuu aikana, sateen mahdollisuus on suurempi, koska kuukauden keskiarvo on noin 231 mm. Kun otetaan huomioon sateen suurempi mahdollisuus joulukuu, Malé hotellissa majoittuvien tulisi suunnitella vierailu suosittuihin sisätiloissa oleviin nähtävyyksiin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Malé?

marraskuuta 2023 alkaen 293 toimijaa on valittavissa hotellia Malé osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Malé hinnat?

hotellia Malé hinnat päivitetään joka päivä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Malé

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Malé

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Malé momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Malé ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Malé?

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Malé, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Malé

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.