Halvat lennot Helsinki Uruguayhin alk. 1121 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Uruguay lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Uruguay

Paras löydetty hinta

1086 €

Lyhyin lentoaika

23t 40m

Suora lento

Ei yhtään
Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Uruguay viimeisten 72 tunnin aikana on 1086 €
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Uruguay on 23t 40m.
Helsinki - Uruguay ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Montevideo Carrasco lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Uruguay

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Uruguay?

Iberia

Air Europa ja Iberia ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Uruguay reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Uruguay reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Montevideo Carrasco

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Montevideo Carrasco ja saat parhaat Helsinki - Uruguay lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Uruguay

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Uruguay lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
1. marraskuuta
HEL02:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
MVD02:05Montevideo Carrasco
7. marraskuuta
MVD05:20Montevideo Carrasco
32t 35m
2 välilaskua
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1121 €
Etsi vastaava
LATAM Airlines
24. elokuuta
HEL08:15Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 48m
3 välilaskua
MVD21:03Montevideo Carrasco
21. syyskuuta
MVD06:50Montevideo Carrasco
30t 05m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1759 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. elokuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 44m
2 välilaskua
MVD07:44Montevideo Carrasco
21. syyskuuta
MVD02:52Montevideo Carrasco
45t 18m
2 välilaskua
HEL00:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1233 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
1. marraskuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 13m
3 välilaskua
MVD07:38Montevideo Carrasco
7. marraskuuta
MVD06:30Montevideo Carrasco
49t 20m
2 välilaskua
HEL07:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1421 €
Etsi vastaava
Iberia
1. marraskuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
MVD09:55Montevideo Carrasco
7. marraskuuta
MVD09:20Montevideo Carrasco
20t 10m
1 välilasku
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3170 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
1. marraskuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 40m
3 välilaskua
MVD10:55Montevideo Carrasco
7. marraskuuta
MVD03:20Montevideo Carrasco
35t 45m
3 välilaskua
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1591 €
Etsi vastaava

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Uruguay

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Uruguay momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Air EuropaHintaalk. 800 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,5
Etsi Air Europa lentoja
IberiaHintaalk. 967 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
Etsi Iberia lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Uruguay reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Uruguay, kuten Iberia, Air Europa ja LATAM Airlines ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.Sekä Helsingissä että Montevideossa on kaupalliselle lentoliikenteelle käytössä vain yksi kenttä. Tämä helpottaa reissua paljon, sillä väärälle lentokentälle ei ole voi päätyä, toisin kuin monissa maailman suurkaupungeissa. Näin ollen lennot Helsingistä Uruguayhun lähtevät sekä päättyvät aina samalle kentälle. Helsinki-Vantaa on kompaktin kokoinen, tarjoten asiakkailleen kuitenkin monipuoliset palvelut. Lentokentältä löytyy paljon kauppoja, ravintoloita, kahviloita sekä loungeja. Niissä viettää mukavasti aikaa ennen lennon lähtöä ja Uruguayhun lennettäessä voi nauttia tax-free ostoksien teosta. Finnairin loungessa voi jopa käydä uimassa, saunomassa sekä suihkussa. Sekä lähtöselvitys että turvatarkastus sujuvat pääsääntöisesti erittäin ripeästi ja lähtöporteille on vain lyhyt kävelymatka. Montevideon lentokenttä taas on Helsinki-Vantaaseen verrattuna melko pieni. Tämä on kuitenkin sen suurimpia etuja, sillä kävelymatkat ovat lyhyitä ja palvelu sujuvaa. Matkatavarat saa nopeasti mukaansa ja passintarkastuksessa harvemmin tarvitsee jonotella. Bussit sekä taksit löytyvät heti saapuvien lentojen aulasta poistuttuaan ja julkinen liikenne kulkee kaupungille säännöllisesti. Ennen matkan jatkamista keskustaan, voi napata mukaansa jotain pientä matkaevästä lentokentän kioskeista tai kahviloista.


Helsinki Uruguay lennot alkavat tietenkin aina ensin matkalla Helsinki-Vantaalle. Lentokenttä sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä ja sinne voi saapua niin omalla autolla, julkisella liikenteellä kuin taksillakin ympäri vuorokauden. Vuokra-autot on lisäksi mahdollista palauttaa kentän yhteydessä sijaitsevaan palautuspisteeseen. Junat I sekä P pysähtyvät lentokentän alla sijaitsevalle juna-asemalle. Sieltä on vain lyhyt kävelymatka sisäkautta terminaaleihin. Molemmat linjat kulkevat aamuvarhaisesta iltamyöhään. Bussi 615 matkaa lentokentälle ympäri vuorokauden. Muita päiväsaikaan kulkevia busseja ovat muun muassa 415, 561 sekä 570. Taksit jättävät asiakkaat toiveiden mukaisesti joko terminaalin yksi tai kaksi edustalle. Perinteisten taksien lisäksi kuljetuksen voi tilata itselleen kyytipalvelusovelluksilla, kuten Uberilla tai Yangolla. Montevideon päässä taas matkan taittaa helposti bussilla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Cutcsa, Copsa sekä COT ovat busseja, jotka kulkevat säännöllisesti lentokentältä keskustaan. Matka kestää liikenteestä riippuen noin puolisen tuntia. Taksit löytyvät bussien lailla terminaalirakennuksen edustalta. Ne ovat saatavilla ympäri vuorokauden ja vievät kätevästi perille suoraan haluamaasi osoitteeseen. Taksi on erityisen mukava tapa matkustaa isojen matkalaukkujen kanssa. Autovuokraamoita kentältä löytyy myös useita. Auton saa sieltä kätevästi heti mukaansa.

Montevideo on maan pääkaupunki ja sijaitsee loistavien yhteyksien päässä muista kaupungeista. Lennot Helsingistä Uruguayhun ovat yleensä vasta alku loma- tai työmatkalle. Kaupungin keskustasta lähtevät kaikki juna- sekä bussilinjat muualle maahan. Sinne päästäkseen pitää ensin kuitenkin ottaa lentokentältä bussi tai taksi. Toki taksilla voi matkustaa myös suoraan kohteeseen minne päin Uruguaytä tahansa, jos haluaa välttyä matkalta keskustaan sekä kulkea omassa rauhassa. Tämä on kuitenkin huomattavasti kalliimpi vaihtoehto kuin julkinen liikenne. Junalla pääsee kulkemaan edullisesti muun muassa Montesiin, Rio Brancoon, Riveraan, Salto Grandeen, Mollesiin sekä Floridaan. Osaan kaupungeista on mahdollista matkustaa vain bussilla tai yksityisautolla. Niitä ovat esimerkiksi Colonia del Sacramento, Maldonado, Melo sekä Rocha. Yksi loistava vaihtoehto bussille tai taksille on vuokra-auto. Sen saa heti mukaansa lentokentältä ja näin ollen välttyy matkalta kaupungin keskustaan. Autolla voi myös matkustaa myös paikkoihin, joihin julkisella liikenteellä ei pääse tai jonne ne kulkevat erittäin harvoin. Edellä mainittujen kaupunkien lisäksi vierailun arvoisia kohteita ovat muun muassa Laguna de Rochan luonnonsuojelualue sekä lukuisat upeat hiekkarannat Atlantin rannikolla.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Uruguay -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Montevideo reitin lennot
Nopein lentoaika23t 40m
Halvin hinta1121 €

Vastaavia ​​Helsinki - Uruguay lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Uruguay vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uruguay

Eikö sittenkään Uruguay? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uruguay

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Uruguay on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Uruguay nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Uruguay joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Uruguay tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Helsinki - Uruguay niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Uruguay lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.