Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Berliini

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 30/6
su 7/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Berliini?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini lento?

44 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini on noin 44 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Berliini?

8 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini kesäkuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 10:00, ja 53 % lennoista lähtee keskipäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Berliini?

kesäkuuta 2024 alkaen reittiä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini liikennöidään 56 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 36 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Miten reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä —Berliini lentojen hinnat ovat muuttuneet ajan myötä?

kesäkuu 2024 lähtien reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä — Berliini reitin lentojen hinnat ovat noin 18 % halvemmat verrattuna viime vuoden vastaavan ajan lentoihin.

Halvat reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini (LHR - BER) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Berliini

Suora lento

Ei yhtään
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini reitille ei ole suoria lentoja. Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Berliini ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema-Berliini Berliin Brandenburg etäisyys lentäen?

  Berliini Berliin Brandenburg on 954,3 km päässä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä hinnat?

  lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lontoo - Berliini lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Lontoo - Berliini lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Lontoo - Berliini joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Lontoo - Berliini voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lontoo - Berliini?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Lontoo - Berliini.

En ole valmis varaamaan Lontoo - Berliini lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Lontoo - Berliini niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Berliini lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
su 30/6
su 7/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Saksaan