Halvat lennot Helsinki Santiago de Cuba

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Helsinki-Santiago de Cuba lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Santiago de Cuba

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Santiago de Cuba reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Santiago de Cuba ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Santiago de Cuba Antonio Maceo etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Santiago de Cuba Antonio Maceo välinen etäisyys on 8655,5 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä?

  Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Santiago de Cuba Antonio Maceo lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Santiago de Cubassa?

Molemmissa kaupungeissa on kaupalliselle lentoliikenteelle käytössä vain yksi kenttä. Näin ollen lennot Helsingistä Santiago de Cubaan lähtevät ja päättyvät aina samoille lentokentille. Tämä on molempien kaupunkien suurin etu, sillä lentokentästä ei voi erehtyä, toisin kuin monissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa. Helsinki-Vantaa sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä ja sinne on helppo saapua niin omalla kyydillä kuin julkisella liikenteelläkin. Lähtöselvitys sekä turvatarkastus on erittäin sujuvaa ja turvatarkastuspisteeltä on vain lyhyt kävelymatka lähtöporteille. Lentokenttä tarjoaa asiakkailleen paljon palveluita ja ennen lentoa voi aikaa viettää muun muassa kaupoissa, ravintoloissa tai kahviloissa. Käytössäsi on myös useampi lounge-tila – esimerkiksi Finnairin lounge tarjoaa mahdollisuuden asiakkailleen käydä uimassa, saunomassa sekä suihkussa. Santiago de Cuban lentokenttä on pieni, joten sieltä pääsee nopeasti kulkemaan ulos. Kaikki lentomatkustajat kuljetetaan busseilla suoraan matkatavarahihnalle ja sieltä pääsee laukkujen noudon jälkeen muutamalla askeleella ulos. Autovuokraamot löytyvät helposti heti saapuvien lentojen aulasta ja taksit odottavat asiakkaitaan terminaalin ulkopuolella. Ennen matkaa kaupungille voi napata mukaansa jotain pientä purtavaa lentokentän kahvilasta.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Santiago de Cubassa?

Lennot Helsingistä Santiago de Cubaan alkavat tietenkin ensin matkalla Helsinki-Vantaalle. Sinne on erinomaiset kulkuyhteydet – perille pääsee omalla autolla, julkisella liikenteellä sekä taksilla. Vuokra-autojen palautuspiste löytyy vain lyhyen kävelymatkan päässä terminaaleista. Autolla saapuvalle on tarjolla paljon pysäköintipaikkoja niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseenkin pysäköintiin. Julkisella liikenteellä kulkeva voi valita bussin tai junan väliltä. Ainoastaan bussilinja 615 matkaa kentälle ympäri vuorokauden – päiväsaikaan operoivia linjoja ovat muun muassa 415, 561 sekä 570. Junat I sekä P pysähtyvät lentokentän alla sijaitsevalle juna-asemalla, josta pääsee nopeasti kävelemään molempiin terminaaleihin sisäkautta. Takseilla sekä kyytipalvelusovelluksilla – kuten Uberilla tai Yangolla – voi kulkea lentokentälle kaikkina vuorokauden aikoina. Ne jättävät asiakkaat joko terminaalin yksi tai kaksi edustalle toiveiden mukaisesti. Santiago de Cubassa taas voi matkata keskustaan joko taksilla tai ennakkoon tilatulla bussikyydillä. Monien hotellien kanssa voi myös sopia etukäteen kuljetuksesta majoituspaikkaan bussilla. Hotelliin kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin ennen matkaa kyydin tilaamista varten. Toinen vaihtoehto on kulkea kaupunkiin tai majoituspaikkaan taksilla. Ne lähtevät terminaalirakennuksen edustalta ja taittavat lyhyen välimatkan melko nopeasti. Hinnasta kannattaa aina sopia kuljettajan kanssa etukäteen. Julkista liikennettä lentokentältä kaupunkiin ei kulje. Autovuokraamoita on lisäksi saatavilla muutamia. Auton saa heti mukaansa, mutta oikeanalaisen mallin saatavuuden takaamiseksi kannattaa se varata itselleen ennen matkan alkua.

Mihin kaupunkeihin on mahdollista matkustaa Santiago de Cubasta?

Helsinki–Santiago de Cuba-lennot ovat usein vasta alku lomamatkalle ja eteläisen Kuuban tutkimiselle. Lähistöllä sijaitsee paljon kauniita ja pieniä rantakaupunkeja, jotka tarjoavat asiakkailleen unohtumattomia lomamuistoja. Santiago de Cuban lentokentältä ei kulje julkista liikennettä, joten jos bussilla haluaa matkustaa, joutuu ensin kulkemaan kaupungin keskustan kautta. Siellä sijaitsevalta bussiasemalta pääsee matkaamaan lähialueiden kaupunkeihin kuten esimerkiksi Palma Sorianoon, Guantánamoon sekä Mayaríin. Jos haluaa välttyä matkalta keskustaan, voi lentokentältä ottaa taksin suoraan kohteeseen. Taksit ovat toki julkista liikennettä kalliimpia, mutta hinnat ovat länsimaisittain edulliset. Vuokra-autolla huristelu on myös loistava tapa kiertää aluetta. Auton saa heti mukaansa kentältä ja matka voi alkaa heti ilman turhia kulkemisia keskustan kautta. Aiemmin mainittujen kaupunkien lisäksi vierailun arvoisia paikkoja ovat muun muassa Turquinon ja Gran Piedran kansallispuistot sekä monet lähistöllä sijaitsevat hiekkarannat.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Santiago de Cuba -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Havanna reitin lennot
Nopein lentoaika39t 12m
Halvin hinta861 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Santiago de Cuba reitin lennoille?

  Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia Helsinki - Santiago de Cuba lentoreitille. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Santiago de Cuba reitille momondon avulla?

  Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Santiago de Cuba lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Santiago de Cuba vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kuuba

Eikö sittenkään Santiago de Cuba? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kuuba

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Santiago de Cuba lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Helsinki - Santiago de Cuba on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Santiago de Cuba.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Santiago de Cuba joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Santiago de Cuba tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Santiago de Cuba?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Helsinki - Santiago de Cuba tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Santiago de Cuba lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Santiago de Cuba, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Santiago de Cuba lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Santiago de Cuba

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.