Etsi halvat lennot Fukushima

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Fukushima lentotiedot ja trendit

Tutustu Fukushima lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Fukushima?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Fukushima on 1210 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 25 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Fukushima. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Fukushima omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Fukushima

Fukushima kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Fukushima lentokenttä (60 km Fukushima keskustasta), Yamagata Junmachi lentokenttä (72 km Fukushima keskustasta), Niigata lentokenttä (120 km Fukushima keskustasta) tai Shonai lentokenttä (130 km Fukushima keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Fukushima on tyypillisesti Shonai lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 780 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Fukushima lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Fukushima lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Fukushima?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Fukushima

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Fukushima?

Japan Airlines on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Fukushima rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Fukushima tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Fukushima


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Fukushima, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Fukushima. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Fukushima lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.