Etsi halvat lennot Abuja

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Abuja lentotiedot ja trendit

Tutustu Abuja lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Abuja?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Abuja lokakuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Abuja reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 771 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Abuja?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Abuja on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Abuja maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 727 €. Lennot reitille Suomi - Abuja sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 977 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Abuja?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Abuja noin 54 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 836 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Abuja jopa niin halpaan hintaan kuin 783 €.

Halvimmat lennot kaupungin Abuja lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Abuja lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Abuja

HALVIN REITTI Helsinki - Abuja

Helsinki (HEL) - Abuja (ABV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Abuja kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Abuja, jolloin hinta on keskimääräinen 836 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ABUJAlokakuu12% halvempilokakuu aikana Helsinki - Abuja lennot maksavat keskimäärin vain 735 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ABUJA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu15% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Abuja lentojen keskimääräinen hinta on 964 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ABUJA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu327% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Abuja kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Muut matkustamoluokat Abuja lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Abuja lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abuja?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Abuja

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abuja?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Abuja suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Turkish Airlines, Lufthansa, Qatar Airways ja Air France. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Abuja

Turkish Airlines liikennöi noin 5 lentoa kohteeseen Abuja normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 727 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Abuja). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,0/10 158 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Qatar Airways lennot kohteeseen Abuja

Qatar Airways (7,9/10, 335 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Abuja tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 846 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Abuja on keskimäärin viikossa 3 Qatar Airways lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Aloita matkan suunnittelu - Abuja


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Nigeria

Eikö sittenkään Abuja? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Nigeria

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Abuja on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Abuja.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Abuja momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Abuja.

Totta kai.momondo seuraa Abuja lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.