Autonvuokraus Port of Spain, Trinidad ja Tobago

Haussa halpa vuokra-auto Port of Spain, Trinidad ja Tobago? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Port of Spain, Trinidad ja Tobago
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Port of Spain, Trinidad ja Tobago
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Port of Spain: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Port of Spain, Trinidad ja Tobago
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

7,7

Value

7,7
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

6,0

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Port of Spain, Trinidad ja Tobago kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Port of Spain Piarco Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Port of Spain

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Port of Spain noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Port of Spain. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Port of Spain, Trinidad ja Tobago autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Port of Spain sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja Europcar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Port of Spain, Trinidad ja Tobago?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Port of Spain on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Port of Spain taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Port of Spain alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 100 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Port of Spain?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Port of Spain, ja datamme mukaan Ford Fiesta on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 42 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Port of Spain niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 € per päivä. Ford Fiesta autonvuokraukset kaupungista Port of Spain ovat yleensä keskimäärin 24 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 16 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Port of Spain, Trinidad ja Tobago kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Port of Spain sademäärä on 70 mm ja keskilämpötila 25 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Port of Spain parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Port of Spain on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Aloita matkan suunnittelu - Port of Spain