Autonvuokraus Uvita, Costa Rica

Haussa halpa vuokra-auto Uvita, Costa Rica? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Uvita, Costa Rica
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Uvita, Costa Rica
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Uvita: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Uvita, Costa Rica
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

4,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Uvita, Costa Rica kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Uvita

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Uvita noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Uvita. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Uvita autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Uvita, Costa Rica?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Uvita tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 60 km/t ja moottoriteillä Uvita kaupungissa 100 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Uvita ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Uvita?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Uvita on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Suzuki Jimny. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Uvita keskimääräiseen hintaan 53 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 7 € per päivä. Mallin Suzuki Jimny vuokraaminen kaupungissa Uvita maksaa yleensä keskimäärin 56 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 18 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Uvita, Costa Rica kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Uvita kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 27 °C lämpötiloja ja 62 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Uvita ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Costa Rica


Aloita matkan suunnittelu - Uvita