Autonvuokraus Porto Seguro, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Porto Seguro, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Porto Seguro, BA, Brasilia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Porto Seguro, BA, Brasilia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Porto Seguro: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Porto Seguro, Brasilia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Value

6,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

5,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Porto Seguro, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Porto Seguro lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Porto Seguro

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Porto Seguro noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Porto Seguro noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Porto Seguro. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Porto Seguro, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Porto Seguro. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Porto Seguro valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Porto Seguro, Brasilia?

  Kun ajat Porto Seguro kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Porto Seguro kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Porto Seguro?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Porto Seguro on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Ka. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Porto Seguro keskimääräiseen hintaan 22 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Mallin Ford Ka vuokraaminen kaupungissa Porto Seguro maksaa yleensä keskimäärin 22 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 9 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Porto Seguro kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Porto Seguro.

 • Onko sää kaupungissa Porto Seguro samanlainen kuin muualla Bahia alueella?

  Jos etsit Porto Seguro vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Bahia lämpötila on yleensä 26 °C ja sademäärä vastaavasti 88 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Porto Seguro